Máte skúsenosti s plastovými koľajnicami z Merkury Market?

Ahojte strecháči, potrebovala by som poradiť, či máte niekto kúpené plastové koľajnice z Merkury Market. Konkrétne by som potrebovala 2-drážkovú/dvojradovú a cenovo vychádza tam najlepšie, len by ma zaujímalo, či sa nezadrhávajú. Zdajú sa mi tie koľajničky také isté ako majú trebárs v Ikei alebo v Diegu, Jutexe.. Viete mi poradiť Vaše skúsenosti? ďakujem vopred :)
Odpovedať
Profilova fotka
V Merkury sa predáva len poškodený ,vyradený,partiový tovar, ktorý nikto seriózny nebude predávať ,lebo by si tým kazil povesť.
Odpovedať
@mesarosanton máš to nejako overené, alebo je to len tvoj názor? Vystaviť stovky druhov tovaru napospas "zákazníkom" v podstate bez dozoru je hlavná príčina toho poškodenia. Trpia tým všetky predajne typu Tesco, Obi, Merkury. Merkury Market, Hornbach, .... Však tam zájdi a troška posleduj niektoré nakupujúce hovädá. Je to úplne iný druh predaja na rozdiel od "značkových predajní" - všetko za sklom, posledný kus, len na objednávku,.....
Odpovedať
@lululu854 kazde sa aspon trosku zadrhavaju na spojoch, ked mas kolajnicu v kuse, nema sa to kde zadrhavat
Odpovedať
@lululu854 máme ich v celom dome. Nič sa nezadrhava.
Odpovedať
@lululu854 Mam ich v dome a uz by som si ich nedala. Zadrhavaju sa stipce, ak pouzivas zaves casto stipce sa rychlo opotrebuvaju, rohova spojka absolutne nefunkcna. Kupila som teraz do bytu tiez taketo kolajnice ale uzsie a hlinikove. Neporovnatelny rozdiel , uvazujem nad vymenou v ceelom dome.
Odpovedať
Profilova fotka
@foox Je to overené z viacerých zdrojov ,predavači v MM. Majiteľ chodí po europe a skupuje všetky nepodarky, vyradené kusy z nábehu strojov, po poruchách ,napríklad koberce,obklady atd. Drtivá väčšina výrobkov je kazová poškodená krivá odlišné farby nekvalitný povrch atd. Skúste si to sám. Kúpte tam rovnú vaňu nepoškrabanú bez vád. Dám vám za ňu raz toľko eur ako stála. Ja mám stavebnú firmu a my tie nepodarky čo odtiaľ dookola zákazníci nosia montujeme. Veľmi dobre viem o čom píšem.
Odpovedať
myslim si, ze kazde sa ti budu casom asi zadrhavat. proste je to taky vyrobok. co sa tyka kvality v mm, nepoviem ze to je toka, ale ani odpad, zalzi fakt od samotneho vyrobku
Odpovedať
@lululu854 Ja mam starsi model kolajniciek z Ikea a su hlinikove, nie plastove, to je dost rozdiel. Co sa tyka MM a ich kvality, mame odtial zopar veci. Niektore sme kupovali koli cene a ocakavali sme ze to bude nizsia kvalita a nevadi nam to (exterierova dlazba, prechodove dvere do garaze, ..). Jednu vec sme ale nekupili uplne najlacnejsiu - luster za 80 eur - a je to sunt takisto. Mal poskodene uchyty tienidiel (zla vyroba) a chceli sme ho vymenit za iny kus, ale prehlasili, ze iny nemaju a ze ak ho naskladnia tak mozno za pol roka a ze mozno to bude aj tak rovnake (ano, toto smrtelne vazne prehlasili). Manzelka ho ale chcela, tak ho otec (domaci majster - stara skola) opravil sam..
Odpovedať
Dakujem vam za prispevky :) Tiez sa mi zda vela vyrobkov v Merkury nekvalitne, ale skor som myslela, ci ma niekto skusenost konkretne s tymi plastovymi kolajnicami,lebo naoko vyzeraju uplne take iste ako v inych obchodoch. A tiez by ma zaujimali skusenosti ci su tie hlinikove kolajnice ozaj lepsie nez plastove,lebo potom by sa oplatilo zaplatit sice 5krat viac za tu kolajnicu ale aspon s tym budeme spokojni :-/ Preto by som uvitala vsetky vase skusenosti ci uz s plastovymi alebo hlinikovymi kolajnicami. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@zarrinka @cache mozem sa priosim spytat aky nazov kolajniciek hlinnikovych mate???a ci aj s odstupom casu je vsetko ok??Dakujem
Odpovedať
@karmenocka Ahoj, síce neskoro ale predsa. Názov neviem, kupovala som ich v Kika nabytok a u nás v bytovom textile. A áno, som stále spokojná 🙂
Odpovedať
Mam ich v kazdej izbe uz 2 rok a bez problemov
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
asi zalezi aj ako natrafis, ako je to pri vsetkom. ak je ale moznost, do plastovych by som neradil ist. su kvalitnejsie a pevnejsie materialy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@karmenocka zatial spokojnost, mame z Ikea, ale uz sa nevyrabaju, zmenili sortiment
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?