Máte skúsenosti s kúpou nábytku cez e-shop?

Profilova fotka
Prosím as máte skusenosti kupy nabytku cez eshop.
Odpovedať
@henrietta77 http://www.modrastrecha.sk/forum/ine-... http://www.modrastrecha.sk/forum/ine-... http://www.modrastrecha.sk/forum/obyv... co chces pocut, nakup ako kazdy iny, ked chces kupit vec co nevidis najlesie za 5 korun nemozes cakat zazraky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som uz nieco objednavala cez internet, ale bola som si to aj pozriet v ich kamennej predajni. Z takeho eshopu, co nema kamennu predajnu a nemate si to kde pozriet by som sa asi bala. Vela firiem ponuka vseliake cinske dovozy, co vyzeraju len na fotke dobre :-| . Eshop nabytku je super vec - popozeram si ponuku, ale potom aj nazivo v obchode :)
Odpovedať
Kupoval som nábytok do celého bytu cez internet. Všetko od jedného predajcu. Postel, nočné stolíky, komodu, sedačku, konferenčný stolík a stoličky som videl v predajni osobne, obývaciu stenu a jedálenský stôl som bral na blink z katalagu lebo ho v predajni nemali (a vlastne aj stoličky, lebo som bral inú farbu ako mali na predajni). Kupovať úplne všetko z netu bez toho aby som to videl by som sa odvážil tiež. Ten nábytok sa aj tak robí všetok v polsku, je jedno či je to asko, decodom, tempo kondela alebo hocikto iný. A aj tak sa všetko robí strojovo, takže ak nebudete hrr do roboty a dáte si záležať aby vám všetko lícovalo, tak to bude lícovať dokonale. Skôr budete mať problém s krivou zemou a stenami :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?