Máte skúsenosť s internetovým obchodom s nábytkom?

Čaute, ma niekto skusenosti s internetovym obchodom v nabytku ?? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj voox, my sme nakupovali nabytok jika do jednej kupelne cez stavbaeu a boli sme spokojny. dobre ceny, poradili cez telefon, tak aby bola zostava kompletna a dodali na cas. tiez sme trpli lebo kupit parfem online a kupelnu je trochu rozdiel :-) ale vyslo to ok. doviezli na miesto urcenia. doprava sa platila zvlast, ale celkom akceptovatelna cena aj za dopravu.
Odpovedať
No my nemame skusenosti s nakupom nabytku cez internet, ale kupili sme uplne vsetky spotrebice do kuchyne cez internetove obchody. Vyslo nas to skoro o polovicu lacnejsie, ako keby sme kupovali v kamennom obchode. Tiez nam nebolo vsetko jedno, riskli sme to a sme spokojni. Este nemame spotrebice zapojene, ked budu aj odskusane tak dam vediet ci aj fuguju, ale myslim ze nebude ziaden problem. Vela ludi ma este predsudky voci nakupu cez internet.
Odpovedať
Profilova fotka
skor je to strach ako predsudky :-) ale to sa casom spravi. hlavne po prvom uspesnom nakupe ;-)
Odpovedať
Ahojte, dakujem za odpovede. My sme si vybrali nabytok z vera-nabytok a tam je jedna teta co nam perfektne poradila ( aspon si myslim ) .Zaplatili sme malicku zalohu a teraz cakame. :-) Elektrospotrebice z internetu mame v celom byte, tak verim ze to vyjde aj s nabytkom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý den, chtěl bych všechny varovat před firmou VIP Nábytok. V Čechách VIP nábytek. Prodávají poměrně hezky vypadající nábytek, který prezentují jakožto italsko.německý, ale je vyráběn v Číně. Firma v Česku čelí mnoha žalobám. Já jsem měl s touto firmou osobní zkušenost. Nábytek mnohdy nejde ani sestavit. V mnoha případech je poničený a reklamace nedobytná. Stačí si projít internetové diskuse na českém internetu.
Odpovedať
ja mam skusenost s NOBYTom, som spokojna, aj ked na postel do deckej sme cakali 2 mesiace, ale stala za to, ako "bolestne" mi poslali darcek-susic na vlasy. takze spokojnost. aj sto mame odtial, ak je problem, napisu mail, alebo zavolaju. :-) ;-)
Odpovedať
ahoj.ja mám výbrornú skúsenosť s www.nabytkarstvo.sk a www.brw-nabytok.sk...v oboch sme objednávali, rýchlo doručili, tiež nam tam jedna pani dobre povysvetlovala čo sme chceli, vrele odporúčam.. ;-)
Odpovedať
my sme práve nakupovali v tomto: www.123nabytok.sk
Odpovedať
Profilova fotka
http://xn--modernbyt-59a.eu/sk/
Odpovedať
@petrun ahoj Petrun. ďakujeme že si nas upozornil, ale bohužial už dávno sme si u nich objednali sedaciu súpravu a nič sme nedostali. Teraz to riešime súdnou cestou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@voox Dobry vecer, obnovujem staru teeemu prosim ako to dopadlo s vera nabytkom ??? vsetko je v poriadku ? dakujeeem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, prosím, neobjednávajte si nič z vera nábytku. 2 mesiace sme čakali na sedačku...doviezli ju 2 lenivci výťahom, pričom vynáška stála 30,- e...nechápem prečo??? Po vybalení sme zistili, že je iná farba ako sme dohadovali asi sto emailmi!? Samozrejme, že sme nevracali, lebo ako? a koľko by sme zase čakali??! Dúfam, že si tento príspevok prečíta čo najviac ľudí a nakoniec nebudú mať žiadnych klientov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@akve2016 ak vojde do vytahu tak preco si ju mevyniesla sama? 100 emailami farbu hmm ani sa necudujem ze to nesedi :-p
Odpovedať
Sama? To vážne? Keby som bola chlap, tak asi neriešim vynášku, nie? A s tou farbou...ano, chceli sa uistiť, že bude tá farba akú sme si vybrali...tak vkuse vypisovali...takto zriešili :-p
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@akve2016 Ze sa za vynasku plati je uplne bezne a aj v poriadku. Nazvat niekoho "lenivci"? To na zaklade coho?? Garantujem Ti, ze pracu ktoru robia ti chlapi by si nechcela robit. Jednak je fyzicky namahava a handrkovat sa s "roznymi" zakaznikmi to chce vela sily ;-)
Odpovedať
@jan427 haha ja tiež zíram, veď prečo by si nemohli uľahčiť? To pani mala premýšľať, že možno keby si dvoch susedov zavolala, tak by nemusela platiť vynášku, keď to aj tak dali len do výťahu :-D
Odpovedať
:-) akve2016 tu rozvinula starú debatu, a všimol som si, že reagovala na našu komunikáciu, tak mi zase príde ju čim skôr ukonciť :-) nemyslím si, že je fér zamotať situáciu "100 emailami", čo mi príde, že zákazník sám nevie, čo chce, a potom to zvaliť na firmu...nemyslím si, že vera-nabytok je nefér firma, opisujem podľa vlastnej skúsenosti. Najprv chat, potom objednávka, došla mi poštou obálka so vzorkami látky, čo je doslova top nevídaná ústretovosť, potvrdenie objednávky. Pár rozumných krokov, 2 týždne a teraz to, čo píšem, píšem sediac na sedačke, ktorú som od nich kúpil.
Odpovedať
Všetko som podrobne vysvetlila. Chcela som pomôcť. Ale vidím, že bola absolútna chyba prihlásiť sa tu a niekomu pomáhať. Len keby som vedela ako sa odtiaľ dostať.
Odpovedať
prepacte, ale cudovala by som sa, ak by ten nabytok niesli po schodoch, ked sa zmesti do vytahu :-D tato pripomienka mi je fakt smiesna :) da to namahu uz len ten nabytok do toho vytahu napratat. Z vera-nabytok mame viacero nabytkov a sme spokojni, najma s komunikaciou a pracovnikmi, Boli mili, poradili a ti, co ho doviezli boli zdvorili. A velmi sa mi pacia ich originalne akcie na dopravu zadarmo :) su fakt kreativni, klobuk dole :-)
Odpovedať
My sme najprv objednali od nich stolicky ktore nam dodali promtne a nakolko manzelka bola tehotna aj bez poplatku vyniesli.Nasledne sme si objednali aj sedaciu supravu vo farbe aku sme si vybrali.Takze za nas absolutna spokojnost Vera nabytok mozem urcite odporucit.
Odpovedať
Ahojte som rada ye som nasla temu na vera nabytok...potrebujeme kuchynsku linku a od very sa nam zopar paci.tí co mate skusenosti maju aj predajnu kde by sa dal tovar pozriet? nikde na stranke nepisu odkial tie kuchyne su teda kde sa vyrabaju a y coho tak preto by som radsej sla pozriet nech sa neunahlim cez net.za vsetky informacie vam vopred dakujem :)
Odpovedať
@lucka87 vyssie som spominala, ze sme uz viackrat objednavali z vera nabytok a medzi nimi aj linku. My mame Rea alfa- dub sonoma (ak si dobre pamatam, su to uz takmer 4 roky) a sme spokojni. Tato je myslim slovensky vyrobca, ale maju aj polske. Su z Michaloviec tak tam budu mat asi aj predajnu, my sme to riskli bez omrknutia kedze do MI mame daleko a oplatilo sa -spokojnost, aj pristup bol fajn
Odpovedať
potrebujem si kúpiť obývaciu stenu. Chcem to iba cez internet, aby som si uľahčila prácu. Prešla som veľa internetových ponuk, ale neviem sa rozhodnúť. Mam dosť veci už z internetu, napr. odparovač sa mi rozsypal presne po záruke, automatická práčka aj s dokúpením predĺženej záruky na sedem rokov tak isto presne po 7. rokov prestala fungovať. zase na druhej strane čo mam už kúpené z Vera nábytku som veľmi spokojná. Váľandy mi fungujú už niekoľko rokov aj keď deti po nich skáču ako na trampoíine. Matrace sú vynikajúce prestal ma bolieť chrbát, mam ich už tiež par rokov. S nimi som maximálne spokojná. Asi nebudem menťt iný obchod. Dúfam, že sa nezmenilo dačo u nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@irenai @noyd2 @daklavima vašim referenciami by som ja osobne neverila ani slovo. Všetko presne v deň registrácie!!! ???!!! @janamartish nie sú to všetko rovnaké adresy? @lucka87 neunahli sa, ja tomuto neverím.
Odpovedať
@lucka87 neunáhli sa najmä nie pri kuchyni, kuchyňa je vec, ktorú treba riešiť s chladnou hlavou a všetko si dobre zvážiť, na tvojom mieste by som sa išiel na predajňu ak majú informovať odkiaľ sú kuchyne, ako vyzerajú, či je to kvalita, či vôbec sa za to oplatí dať tie peniaze a podobne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb ďakujem za upozornenie, preverila som, ale loginy nie sú z rovnakej adresy, ani sa mi nepodarilo zistiť nejaké prepojenie medzi nimi (teda s výnimkou zapojenia sa do rovnakej témy s rovnakým postojom, na čo si každý v tejto diskusii určite spraví svoj názor a sám sa rozhodne, či im bude dôverovať). Každopádne, ešte budem sledovať :)
Odpovedať
Ma niekto skusenosti s firmou Lino design?
Odpovedať
Ďakujem každému za názor a odpoveď. Prajem pekný deň
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?