Máte skúsenosť s firmou www.itr.sk?

Ahojte, máte prosím Vás niekto skúsenosti s touto firmou? Ide o predaj nábytku. Dnes som tam volala a zostala som na pochybách......Dodacia lehota 2- 3 týždne a platba vopred na BÚ. Budem vďačná za vaše skúsenosti.
Odpovedať
Svagrina ma od nich detsku. Cakali ale viac, 6 tyzdnov minimalne. Ale nabytok je kvalitny a krasny.
Odpovedať
100% vopred by som zaplatila len pri dodatocnej zlave a hlavne zmluve aj s terminom a penale pri nedodrzani. daju taku?
Odpovedať
Ked sa jednalo o predaj cez internet je to pochopitelne, ja som si tiez objednaval cez internet a pozadovali platbu vopred. Ale dodacie doby neboli take dlhe, nabytok som si objednal v utorok a v piatok mi uz volali a chceli mi to doniest. Vtedy mali aj akciu ze vynaska a donaska bola zadarmo. Neviem ci ju este maju treba pozret www.drevona.sk.
Odpovedať
poznám ich len zo strany dopravcu, a mali pre nas problemy s platbami, zda sa mi to nebyť taká zla spoločnosť
Odpovedať
Profilova fotka
my sme spokojný.dodali na čas...ja som kupoval v Lučenci
Odpovedať
Ahoj. My sme sa tiež rozhodli pre nábytok od ITR, pretože sa nám veľmi páči a vyzerá celkom kvalitne. Komunikácia s firmou bola celkom dobrá, bez problémov nám vypracovali 3D vizualizáciu aj so zmenami o ktoré sme požiadali. Zostavu nábytku do detskej izby sme objednali 19. decembra, pričom sme zaplatili 575 eur (polovica kúpnej sumy). Dodacia doba mala byť 6-8 týždňov. Po 8 týždňoch a urgovaní som dostal odpoveď že objednávky zadané pred vianočnými sviatkami budú vybavené do konca februára, keďže v Taliansku sa medzi sviatkami nevyrábalo. Minulý týždeň som dostal e-mail, že nábytok by sa mal koncom týždňa nakladať v Taliansku. Na môj e-mail kde som vyjadril nespokojnosť s dodacou dobou a s tým, že som na možné predĺženie dodacej doby kvôli sviatkom nebol upozornený v čase objednávky (poslaný pred 6 dňami) som dodnes nedostal odpoveď... Izba je už mesiac nachystaná, dcérka spáva na matraci na zemi, keďže svoju postieľku už musela uvoľniť bračekovi. Od objednávky ubehlo takmer 11 týždňov, tak snáď sa konečne dočkáme... Nábytok sme si pred objednávkou boli pozrieť na predajni v Bratislave, (predtým ako bola táto predajňa zrušená a neskôr presťahovaná). Bolo nám povedané, že cena dopravy v rámci Bratislavy je 20 eur. Keď sme si chceli nábytok objednať, povedali nám že doprava sa počíta zo skladu v Lučenci, takže do Bratislavy je to 100 eur. Keď som sa ohradil že nám bola sľúbená iná cena za dopravu, dohodli sme sa na cene za dopravu 50 eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?