Máte informácie o krbovej vložke s 2 presklennými stenami?

Dobry den, radi by sme sa spytali ci by nam vedel dat niekto info ohaldne krbovych vloziek ktore maju presklenne 2 steny. Krbova vlozka bude pouzivana s prieduchmi a bude umiestnena v strede domu preto hladam vlozku s 2 sklennymi stenami (stacia 1 dvierka). Bohuzial na internete nevieme najst nieco taketo a uz vobec nie kolko by to stalo. Dakujeme za "nakopnutie"
Odpovedať
@adam_janka Kop kop: http://www.google.sk/search?hl=sk&cli...
Odpovedať
alebo http://www.google.sk/search?hl=sk&cli...
Odpovedať
..NIE! Prosim Vas ak nemate co povedat k jednotlive teme tak je zbytocne pridavat google linky ... clovek to moze brat ako urazku a vysmech! Neviem ci sa niekto len nudi doma za PC a vypisuje odpovede s linkami na google ale zacina to byt nejaka sportova disciplina... Radi by sme vedeli prakticke vyhody, nevyhody, skusenosti, cenu a firmu na ktoru sa obratit....a tieto veci na tom Vasom googli nenajdeme. Pre info: hladame takyto typ: http://kamna.astranet.cz/store/goodsd... ale s vacsim vykonom a ak e mozne nizsou cenou.
Odpovedať
Aha, tak soráč. Vychádzala som z vety "Bohuzial na internete nevieme najst nieco taketo a uz vobec nie kolko by to stalo." Tak som si myslela, že ide o názov, cenu, proste prehľad. Inak tu v albume boli také riešenia, snáď sa ozvú.
Odpovedať
@adam_janka Nedá mi, keďže sa nudím... :-) prečo s väčším výkonom? 9,5 kW je málo?
Odpovedať
...bohuzial sa v tom nevyzname... ale dom bude mat galeriu na vrchnom poschodi a bolo nam povedane ze min. vykon aspon 14kW
Odpovedať
@adam_janka Novostavba? Lebo pre novostavbu je 9,5 kW aj moc. Keďže to má 2 strany presklené, hreje to jak šalene. Odporúčam nechať si vypočítať tep. stratu a podľa toho voliť výkon. Podotýkam, že TS je pre CELÝ dom v mraze -12°C a menej (podľa lokality). Čiže väčšinu zimy by ste ho museli škrtiť.
Odpovedať
Tie presklene krbiky su pekne,ale skor na obrazku v katalogu. Inak, su dost neprakticke, co sa tyka cistenia, udrzby skla, nakladania dreva a pod. A vascinou davaju menej tepla,ako s jednym sklom ,aj rychlejsie vychladnu ;-)
Odpovedať
..ANO sme si vedomi ze davaju menej tepla a mozu sa aj rychlejsie ochladzovat ale to ze nakladanie dreva je tazsie kao pri obycajnych krb.vloziek, udrzby skla a jeho cistenia to uz by sme neriesili pretoze mame opacny nazor...
Odpovedať
@adam_janka ok, spomen si na mna po par mesiacoch . Nieco ine je raz vidiet a nieco ine je pracovat s tym zopar rockov ...Ale fajn, ze mas svoj nazor,drz sa ho ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?