Magio verzus Skylink

Dobrý deň. budeme sa onedlho sťahovať do domu a nevieme sa rozhodnúť od akej spoločnosti vybrať TV.Potrebujeme pripojiť 2 TV. Mohli by ste mi prosím napísať Vaše rady, postrehy a skúsenosti, ktorá spoločnosť je lepšia? Ďakujem :-)
Odpovedať
@opus11 to je len na vás ktoré programy chcete pozerať :-) Ja som si hodila do tabulky programy a ceny a podľa toho sme si to rozhodli. Dali sme UPCdirect ;-)
Odpovedať
Ani jedno. Mame set top box a riesime antenu na ceske programy. Chceli sme povodne skylink, ale po zavedeni "servisneho poplatku" sme si to rozmysleli - nemienim podporovat dalsich nenazrancov.
Odpovedať
@opus11 ja som sice nemala dva TV, ale magio je super v tom, ze nemusis sledovat film vtedy ked realne ide, ale si ho mozes nahrat, aleba naplanovat nahravanie a pozries si ho neskor v klude, bez reklam. Ja som to vyuzivala stale, ani si neviem predstavit, ze by som isla pozerat film o 20 00 ked ma zacinat. A pozerala ho aj s desiatimi reklamnymi blokmi... ;-) Takze ja osobne som za magio.
Odpovedať
@katyl Ja som za Skyĺink, cenovo je zaujimave a hlavne nespisujes s nikym ziadne zmluvy, kvalita obrazu lepsia ako u Magia, ale na druhu stranu pociatocne naklady su vyssie. Co sa tyka sledovania filmu s posunom ziadny problem ani u Skylinku.
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 a cena u Skylink na dve TV mesacne prosim Ta?? napriklad ma zaujima aj mnozstvo programov, ktore mozem sledovat na skylink?? Tiez sa budeme stahovat tento rok a riesim aj tuto otazku.. Dakujem..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@barbarosa Osobne teraz mesačne neplatím vôbec nič. Stačí si kúpiť len kartu. Aj boxy aj karty sú ceny rôzne. My máme strednú cenu. Taktiež to máme napojené na viacej TV a žiadny problém. A množstvo programov závisí od balíka, karty, Ja som mala na karte prvé dva mesiace úplne všetky programy zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimino no musia s tym byt nejake starosti, karta sa neplati na nejake obdobie?? alebo na kolo programov mas kartu a kolko stala?? nejaku strednu verziu by som rad vedel cenu.. a pociatocne naklady tiez asi neboli najmensie?? idem kuk stranku, elbo ja som chcel ist do pomarancu, takze uvidime.. dakujem
Odpovedať
@barbarosa Kartu máš už nastálo. Mňa jedna karta stála 79 eur. A box tiež okolo 70 -80 eur. Aj v obchode nám vravel, že netreba najdrahšie, je to zbytočné..takú zlatú strednú cestu nám odporúča.A ešte anténu sme kupovali s prípojkou na 4 tv. V magiu sme toľko eur dali za 5 mesiacov, a tu nemusíme nič platiť. Všetko to je na tej stránke, tam sú aj tie programy vypísané. Je ich 32 v tom základnom balíku. Dá sa aj priplatiť balík na mesiac, rok..atď.
Odpovedať
@zuzimino http://www.skylink.sk/web/structure/2...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimino vsimol som si a pozeral som cennik, nie celkom tomu rozumiem, ak by sa mi aj TV oplatila od nich, tak internet nie ze na 100% ale aj 100 x 100% mozem povedat ze nie, najlacnejsia verzia stoji 23€ mesacne, a ta rychlost pri tej cene je z doby kamennej.. a ked uz nejaky balicek vyhodny,napr. v pomaranci za cca 20€ mesacne mam cca 70 programov na dve TV z toho 15 v HD kvalite a 2 v 3D a o internete ani nehovorim, rychlost da sa povedat najlepsia na trhu a neobmedzenost je samozrejmostou.. pripadne nejake 3€ navrch a este aj pevnu linku, ale po tom naoizaj netuzim :-) plus pociatocne naklady na zapojenie a pod. 199€ takze treba aj s tym pocitat no.. neviem sa sam rozhodnut, ale sme u pomaranca uz dlhsie obdobie a napr. ziadne vypadky, TV ma vynikajuci signal, spusta programov ktorym rozumie aj starsi clovek nie 95% anglickych a podobne hovoriacich.. ale ktovie aka ponuka bude, ked to budem riesit :-) toto som len tak podotkol.. a nie vsade mozees mat to co som menoval atd, atd.. od vela veci to zavisi.. este aby som nebol mimo otazku, tak magio ma kamaratka, internet dajme tomu ze dobre no, dalo by sa, TV tiez, ale stalo ze im to nesloo tri dni a nikto nevedel preco, ze pockajte, tak super no.. tazko povedat, treba prestudovat co sa v danej lokalite najviac oplati, napr. aj tu - http://www.porovnat.sk/ ale jedna sa len o internet.. zase treba ratat ze ked clovek zoberie od jedneho dodavatela aj jedno aj druhe, pripadne aj telefon ako som spominal, su tam nejake zlavy..
Odpovedať
Internet ani ja nemám odtiaľ. Tak to neviem aká je cena. Ja už teraz neplatím nič mesačne a s mágiom sme platili okolo 50 eur mesačne. A to je naozaj veľa. Ja aj tu pozerám maximálne 4 programy. Záleží aj od toho kto chce čo pozerať. A magio presne aj nám tak nešlo aj niekoľko dní, alebo sekalo stále. Aj v magiu nám jedna teta povedala,že stále ľudia rušia zmluvy, že sú nespokojní s tým. Ale samozrejme záleží aj od lokality. Ako vravíš budeš mať možno aj zľavu ak to bude od jedného dodávateľa. A stále su nejaké ponuky, možno dovtedy príde niekto ďalší :-D Prajem úspešný výber. @barbarosa
Odpovedať
Článok sa načítava...
skylink ak mas sirenie vzduchom. Magio seka,servis otrasny. Na skylink mam aj 5 TV za jeden poplatok, 11,80 za slovenske,ceske + Eurosposrt, Spektrum,Discovery a podobne. Tanier+skrinky podla poctu TV, rozvody robili elektrikari v cene elektra pre cely dom apolu s internetom. @hop377 ako mas vyriesenie posunutie programu pri skylinku?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak niekto stavia dom nech pre istotu natiahne zo satelitu minimalne 3 kable = 3 telky... Kolko chcete televizorov tolko kablov z jedneho satelitu... Potom si kupite konvertor podla poctu teliek a ktomu tolko satelitnych skriniek a kariet... Ja by som odporucal skylink.. kupis si vtedy programy kedy mas cas a mas na to.. Ak si v lete na dovolenkach neplatis nic... V podstate aj tak clovek ma malokedy cas pozerat tie programy a vacsinou su tam aj tak nepodstatne sprostosti... neviazes sa.. neviem ci to este tak je ale ked si kupis prvu kartu tak 3 tyzdne mas cas na registraciu a potom este asi 3 tyzdne mas gratis programy... Cize kartu registrujte az ked sa deaktivuje... Existuju aj riesenia kedy mate doma jednu kartu a druhy satelit cez lan kabel si nacitava kody z jednej karty ako zdielanie.. ale ;-) ja neviem ako to je ;-) a ci to je mozne, ci sa to moze atd.. to si zistujte sami cez googla.. odporucam ku kazdemu satelitu tahat LAN kabel...
Odpovedať
a u skylink sa da film pozerat oneskorene? alebo dokonca na druhy den? ci? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
skylink nenahrava,jedine tv ak ma usb a možnosť nahravania na ext.hdd. magio je fajn len s internetom skoro 40 e. mesačne mi bolo vela,teraz ma skylink zakladny balik ,telku s nahravanim a čo chcem pozerať a nemač čas nahram si a filmy s hbo a pod.? všetko je na nete ovela skor. takže skylink je v poho. ako zaklad.
Odpovedať
Profilova fotka
Orange nieco spekuluje zo satelitmi, dohaduje sa na niecom zo skylinkom... Televizia za par rokov zmeni charakter na nieco take ako je www.voyo.sk = platite pausal a pozerate to co vas zaujima zo zaznamu... Setup boxy sa uz nebudu robit ze hardisk je u vas doma, ale hardisk je napr voyo.sk... Zo satelitou sa nahravaju programy a vy pozerate zaznam kedy mate cas... Ale je to cez internet... Velmi zaujimava hracka ak mate deti je toto: http://store.apple.com/us/browse/home... na pc urobite playlisty rozpravok na youtube.com a napriklad tie iste playlisty si zapnete na apple TV a deti namju co pozerta, alebo si sami klikaju, lebo po skonceni rozpravky im ponukne dalsie ine... toto u mna doma leti.. + je tam video pozicovna.. za film 4eura je mozno dost na 48hodin, ale je to ovela lacnejsie ako ist do kina... skoda ze slovenskych je tam zopar.. ide to vynikajuco na to ze mam obycajne DSL..
Odpovedať
Profilova fotka
@katyl Nahravanie nie je o skylinku ale o tom aky si kupis satelit... HD satelity mas od 50eur aj za 300eur..
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.apple.com/appletv/what-is/
Odpovedať
Profilova fotka
Magio je drahe, digit TV je strasny shit signal...
Odpovedať
@atlaska jednoducho, vola sa to Timeshift.
Odpovedať
@barbarosa pozri si to na stranke Skylinku napriklad multi balik 11,80 plus 3,60 za druhy televizor.
Odpovedať
@mio23 Internetova TV zatial nehrozi, zatial nieje vsade dostupny internet na optike a tak skoro ani nebude.
Odpovedať
mal som digi, xy programov za 10 e mesacne, ale kvalita signalu slaba, zastarala technika rumunska a z toho sa aj tak sledovali len ceske a sk programy tak som presiel na cslink a som bez mesacnych poplatkov mam to na 4 tv ak by som chcel nejaky plateny program tak si ho mozem zaplatit napr na letne prazdniny alebo vianocne sviatky za par drobnych
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 aj na dsl to ide celkom slusne... to apple tv HD film ide bez seknutia.. to je otazka roka podla mna a zrejme lady pohne pripravovana telka od Apple ... myslim si ze to apple tv je len taky predchodca na testovanie a ziskavanei skusenosti.. Ak by okrem videopozicovne mali aj realnu tv v tej malej krabicke za 100€ tak myslim ze nemaju konkurenta.. hardware softvare a stremovaci kodek je dost slusny od apple... este to ma zdielanie filmov a hudby v domacej sieti bez komplikovanych nastavovaciek.. moj nazor ze nechyta sa na nich nikto keby to velmi chceli :-p Satelitne programy idu dost slusne cez wifi na iPade a z toho iPadu alebo iPhonu si to prezdielam do apple TV... Len tam neni su slovenske veci.. akurat TA3 a musicBox
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 optika neni dolezita podla mna az tak... je jasne ze to spomali dom nat.. teraz pride O2 s LTE a tam to je ine kafe tiez.. ak im to pojde ako ma.. http://www.zpsfuska2011.estranky.sk/ Myslim ze optika nebude dolezita, aj ked perspektivne budem at svetlo stale rezervy.. ale to obkopavanie sidlisk asi vyde nazmar podla mna hehe :-p
Odpovedať
@hop377 dik. Ja mam skylink na 5 TV bez doplatku, na jednu kartu.
Odpovedať
@atlaska da sa to aj tak, bud streamujes kratu po sieti z hlavneho boxu, alebo mas SmatWi na zdielanie kariet. Na druhu stranu nie to prilis koser, preto som nespominal toto riesenie.
Odpovedať
@hop377 karta je v jednej domacnosti, naraz idu najviac 2TV, dalsi v hostovskej ak su tam hostia, vo fitku ked cvicim alebo chlapi pozeraju futbal - viac ako 2 naraz nepozerame-takze koser-nekoser neriesim.
Odpovedať
@atlaska ved ja Ta neobvinujem, viem ze su rozne sposoby ako na jednu kartu pozerat na viacerych TV, len som nechcel porusit pravidla MS preto som ich nespominal.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?