Látkové rolety vs. zatemnujúce rolety

Rozhodujeme sa medzi obycajnymi latkovymi interierovymi roletami a ich temniacou verziou, t.j. zo spodnej strany je latka pogumovana. Ma niekto skusenost s touto pogumovanou verziou? Nemusime sa bat kratkej zivotnosti pogumovanej zadnej casti rolety? Dakujem za cenne rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, vo vseobecnosti je zivostnost pogumovanej latkovej roletky dlhsia. V podstate nejde o ziadnu gumu, ktora by sa vytahala ale znehodnotila. Pogumovane roletky sa volaju tak preto, lebo v porovnani s obycajnou latkou, su vlakna zosilnene specialnou povrchovou upravou, ako keby voskom. V pripade otazok, nas prosim kontaktujte. Blizsie info tiez na webe. Pekny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bashkaka urcite ak chces aby ti vydrzali co najdlhsie tak je lepsia pogumovana verzia
Odpovedať
mali sme látkovú roletu, ale vymenili sme ju za celotieniacu - pogumovanú. Látková stratila farbu a bola to už len vyšednutá látka..... Celotieniacu máme zatiaľ iba rok, ale vyplatila sa v lete - neprepúšťa slnko - neprehrieva sa izba (rolety sú na strešných oknách v podkroví ).
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v spalnach tie celotieniace a nic lepsie sme nemohli uroibt. v inych izbach len obycajne tieniace a stacia v kombinacii s vonkajsimi markizami
Odpovedať
myslim ze ta celotieniaca bude urcite lepsia.. tu chcem dat aj ja
Odpovedať
@bashkaka mam tieniace , odporucam. Neznicia sa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?