Kto vyrobí skriňu na mieru do izby so šikmým stropom?

Dobry den, kto by mi vedel vyrobit skrine na mieru do priestoru so sikmym stropom, ktore by sme si potom mohli vyzdvihnut niekde na Zapadnom Slovensku a zmontovat sami (pretoze nebyvame na Slovensku)? V prilohe posielam obrazok, ako by to priblizne malo vyzerat. Dakujem. Katarina
Odpovedať
Profilova fotka
@korocka prosim ta aj si nasla nejaku taku firmu ktora ti vyrobi taketo skrine? chcela by som do domu nove vstavane skrine a bola by som rada keby si mi poradila, ak si nejaku firmu nasla alebo kludne aj niekto iny kto vie poradit, dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vero_nka si jednoznacne rozhodnuta ze chces vstavane skrine vsade?
Odpovedať
@vero_nka No nasla som si nakoniec stolara v Grazi, lebo tu zijeme. Nenasla som ziadnu slovensku firmu/stolara, co by bol ochotny mi to spravit takto na dialku. A urcite je to tak lepsie, lebo mi bolo vsade povedane, ze taketo skrine do sikminy treba dobre premerat na mieste.
Odpovedať
Profilova fotka
@korocka aha jasne tak to chapem, tak ste to dobre nakoniec vyriesili. Ja zijem na slovensku tak dufam ze taky problem s tym nebude a ze mi budu ochotny ist hocikde premerat priestory kde chcem skrine. A v ktorych firmach na SR si sa informovala? Ktore vyrabaju vstavane skrine?
Odpovedať
@vero_nka Tych firiem je naozaj velmi vela co to robia - staci si to hodit do googlu. Ja by som na tvojom mieste hladala na nete v mieste tvojho bydliska, ze kto to tam robi. Samozrejme ze firmy na vychode su lacnejsie ako v Bratislave a okoli.
Odpovedať
Profilova fotka
@nataly4324 ano som rozhodnuta pre vstavane skrine, pretoze mam specificke rozmery @korocka dakujem ti za tvoj nazor, skusim si nejake firmy pozriet na nete a uvidim co najdem. Hej to mi je jasne ze v Bratislave budu tie firme drahsie. Nasla som jednu firmu a to samadu, tam si skusala? Ci nepoznas ju?
Odpovedať
@vero_nka nie tu nepoznam. Ale ako som pisala, ja som len napisala rozlicnym vygooglenym firmam a skoro Od ziadnej som ani len odpoved nedostala. Cize skusenosti veskere ziadne. Len s jednou firmou z vychodu som mala prijemny rozhovor, ibaze mi takto na dialku tiez nevedeli pomoct.
Odpovedať
Profilova fotka
@vero_nka aha tak to potom chapem, v tom pripade je najlepsie si dat vyrobit skrine ked mas take divne rozmery. A velke skrine chces? Ci ake rozmery?
Odpovedať
Profilova fotka
@korocka aha rozumiem. No skusim sa aj ja nakontaktovat na nejake este, ale mne sa celkom pozdava tato firma, tam som uz aj volala a boli ochotny, tak uvidim ako sa s nimi dohodnem. @nataly4324 da sa povedat ze dost velke skrine si chcem dat vyrobit
Odpovedať
Profilova fotka
@vero_nka dost velke, je siroky pojem a nenapisala si mi aj tak rozmery. Ale tak v podstate mi to moze byt jedno:-) Uz si obvolavala nejake tie firmy?
Odpovedať
Profilova fotka
@vero_nka z tej firmy sme si davali objednavat aj my skrine. Neviem nad cim este rozmyslas a ci cakas ze ti da niekto lepsiu ponuku, teda aku cenu ti povedali oni? Ale my sme boli s nimi spokojny a aj sme. Skrine nam vyrobili pekne a hlavne kvalitne a nie drahe
Odpovedať
Profilova fotka
@nataly4324 ano, nejake som obvolala ale neuspesne, nic poriadne som nezistila. Takze ostavam asi pri tej ktora sa mi ako prva pozdavala @kamilka09 naozaj? asi som na taketo nieco cakala pokial mi nejaky clovek napise ze je so skrinami od nich spokojny. Hned mam lepsi pocit a vacsie odhodlanie si od nich dat vyrobit vstavanu skrinu, dakujem;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pravdepodobne hľadáš niečo podobné.
Odpovedať
@hela61 mna. Toto tiez caka riesit. Krasne to mate len co je pravda :)
Odpovedať
@hela61 este by som sa chcela opytat , aky mate system na otvaranie. Nejaky magnet, push? Lebo tiez chcem bez uchytiek. Dakujem za info
Odpovedať
Spodné sú zásuvky,stredné sú sklopné a ostatne sú dvierka so závesmi s doťahom .Úchyty sú zvrchu alebo zo spodu dvierok.
Odpovedať
Profilova fotka
vyzera to fajn.. z akeho to mas prosim ta materialu?? a cenovo to cca ako vychadzalo?
Odpovedať
Je to z borovicového dreva.Stálo to cez 2000.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?