Kto vyrába závesy z drevených koráliek?

Ahoj vsetci, obraciam sa na Vas s nasledovnou otazkou: Velmi by som si potrebovala obstarat zaves z drevenych koraliek. Nakolko viem, ze take predavaju v hornbachu, baumaxe... ale tie nevyhovuju mojim potrebam, obraciam sa na toto forum, ci mi niekto neviem poradit, kde resp. kto taketo zavesy vyraba. Potrebujem totiz nestandartnu vysku a sirku takehoto zavesu a prerabat tie kupene zavesy sa mi naozaj nechce. :-D Za kazdu odpoved dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj andy, viem, že v kika predávali také balenie rôznych kúskou dreva, ktoré by si si mohla navliecť na tvoju dlžku, ale neviem či by ti vyhovovali tvarovo - neboli to guličky, akôr narezaný prevrtaný konárik :)
Odpovedať
fajoska, dakujem, ale ja prave hladam uz nieco hotove, aby som sa tym nemusela trapit. Lebo ja nemam tak vela trpezlivosti a ani by som si tam nevedela spravit nejaky vzor. Preto hladam niekoho, kto take vyraba.
Odpovedať
Ahoj Andy.Ja som včera bol u známych a oni to kupovali v polsku.Tam vraj majú aké len chceš.Ak to nemáš blízko tak skús nejaký internetový obchod.Je ich plno aj polských. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
bety2222 • 2d • Dnes o 00:50 :-) ahojte kocky,mam jeden problem,vie mi volakto pomoct?neviem prist na nazov zaclony,ktore volakedy boli v mode.Davali sa na dvere a velmi strngotali.Boli vyrobene z drevenych koralikov,alebo z coho.Hladala som aj na nete,ale nic som o tom nenasla.Chcela by som to kupit mame,ale neviem kde sa to da zohnat.Volakedy to predavali v oriente,ked sa dobre pamatam. zabka78 • 1d • Dnes o 08:52 drevene-koralky/koralikove-zavesy zabka78 • 1d • Dnes o 08:54 zbozi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?