Kto mi vie vyrobiť niečo takéto - vydekorovaný kus surového dreva?

Profilova fotka
Ahojte, vie mi niekto poradit, kto by mi vedel vyrobit nieco takéto? Potrebovala by som voľajaký surový kus dreva aj s kôrov, ktorý sa namorí a ošetrí tak, aby bol použiteľný do interiéru. Potrebujem do toho vryť dve mená - niečo trochu jemnejšie asi nie uplne ako na obrazku a plus uplne najidealnejsie vypalit alebo neviem ake su este techniky jeden jednoduchy obrazok, erb ktory by siel asi na vrchnu stranu.
Odpovedať
Ako rýchlo to potrebuješ?
Odpovedať
Profilova fotka
@slonikpo nepotrebujem to rychlo, cas v podstate nehra rolu
Odpovedať
Profilova fotka
Na reznej strane sa ti obrazok bude deformovat praskanim dreva. A pozor na koru na pniku,moze pod nou byt rozna haved a kora sa pri vysychani drobi. Mozno zalakovat... Mam pniky doma ale bez kory.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb Ahoj, s tym pocitam, preto sa pytam, ci niekto nieco taketo vie vyrobit a idealne aj to drevo volajak osetrit aby tam ta haved nebola a drevo neplesnivelo atd. To ze to bude praskat vobec nevadi. Na vrch toho pojde este aj sklo ...
Odpovedať
Ahoj sandra.Nechapem velmi preco si to neurobis sama.Mozno mozes mat problem zohnat drevo pokial nie si z dediny (na pile ti ho za flasu vina urcite daju) ale vyrezat srdiecko a vypalit nan par pismen pajkou zvladnes aj sama.(pripadne natret lakom)
Odpovedať
@slabak Pretoze ak sa na to pozries je to dute. To s kuchynskym nozom neurobis. ;-)
Odpovedať
@17juraj17 Kuchynskym nozom mozno nie ale zase raketova veda to nie je
Odpovedať
@slabak Iste. Ale predpokladam ze to bude velke - asi na sedenie. Predpokladam ze nechce pokladnicku na drobne. A to bez aspon nejakeho vybavenia a hrubej sily neurobi.
Odpovedať
Profilova fotka
:) Ak by som do toho mohla zasiahnut :D Bude to konferencny stolik do obyvačky na ktorý pôjde ešte sklo. Nebude tam vyrezané len srdiečko a dve mená ale ešte jeden další obrázok, na ktorý si netrúfam. Dokonca by som to aj rada absolvovala sama, ani sa nebojím zložitosti a fyzickej náročnosti, ale po prvé nemám čas zháňať drevo a nemám čas ani ho opracovať, namoriť, vyrezať, lakovať.... jednoducho popri TPP plus pripravovaní sa na štátnice plus domácnosti plus stavbe nového obydlia má človek toho voľného času skutočne málinko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?