Koľko asi stojí nerezové zábradlie?

Neviete mi niekto povedat kolko je momentalne cena za meter nerezoveho zabradlia na schody?
Odpovedať
presnu cenu ti ponukne vyrobca, rataj priblizne 100-150 eur (pozor, ak chces vsadzat sklo, tak 400 eur meter 2)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som prave odjednavala a za meter dam 180eur. je to super cena
Odpovedať
Profilova fotka
to su prehnané ceny... skus si pozriet toto : ceny tam nie su, ale urcite sa dohodnete...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nechajte si urobiť viacero cenových ponúk. Alebo dajte na naozaj dobré referencie
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
najlepšie je zavolať si kamošov, ktorí sa tomu rozumejú a urobiť brigádu. Je to lacnejšie a pokiaľ to už robili na svojom dome, nemusíte sa báť, že niečo pokazia ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
180 € nie je dnes až taká prehnaná cena. Ceny ktoré uvádzaš, mohli platiť na začiatku roka 2011 dnes len za jednu stojku v kamennom obchode dáš cez 50 € choďte sa presvedčiť. čiže počítaj minimálne 150 € za meter. Kto ti dá za menej, musel si niekde zohnať lacnejšiu nerez.
Odpovedať
Nám bol naceniť dnes antikorové zábradlie 165 € za meter
Odpovedať
kto da menej musi lacnejsie zohnat nerez????coho akoze ukradnem???cenu zabradlia ,trubkoveho leskla nerez a 4 vodorovne vyplne 140-150€ aj s montazou .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
poznate niekto niekoho zo Ziliny alebo okolia? Pripadne z Oravy kto by nam vedel urobit schodiskove antikorove zabradlie + 2x franc. okno / zabradlie? Dakujem
Odpovedať
Príklad: stlpik priemer40x2mm,leštená a 5ks vodorovné spružle priemer12mm a stena1,5mm madlo tiež trubka leštená 40x2mm a privarená k stlpiku takže poctivá klasika žiadna čína a skladačka ale všetko pozvárané a vyleštené.Ukotvenie stlpov na vrch balkonu alebo schodou cena okolo 160€ a kotvenie z boku okolo 170€ vrátanie montáže
Odpovedať
Ak môžem odporučiť, tak my sme boli veľmi spokojní s firmou nižšie: http://www.nerezove-zabradlie-inoxsty...
Odpovedať
Ahoj, my mame v dome ocelove zabradlie a schodisko a zatial sme velmi spokojni. Financne to vychadza trochu drahsie ako klasicke drevenne pretoze sa trochu tazsie instaluje, musi byt kotvene do podlahy aj do stropu. Ak ti mozem poradit, par vyhod a nevyhod co zatial vidim: - je to velmi pevne a pritom v byte posobi vzdusne, ak mas moderny interier tak sa vyslovene hodi prave vyuzit kov a sklo. - montaz je relativne rychla a nezaspinia ti cely byt :-) - cena zalezi od vybraneho materialu, my sme mali firmu ktora nakupovala u dodavatela pre stavebne spolocnosti a dostlai dobru cenu, tusim Kraus - https://www.kraussro.sk. Skus odporucit tvojej firme nakup u podobnej firmy. Nas to ako celok vyslo do 60e za schod. Keby nieco napis :)
Odpovedať
Aj my prave riesime schodiskove zabradlie-spolu nejakych 6,5 metra. Kalkulaciu aj s montazou som dala robit v Trnave cez "najkrajsie zabradlia" - Necelych 1000€, a cez "kovoinox"-zhruba 1250€. Skladacku bez montaze mi kalkulovali v BA v "umakov" nerezove za 730 a cez zabradlie.eu hlinikove za 830. To ma dost dorazilo, lebo na stranke sa chvalia ze vraj hlinikove zabradlie za polovicnu cenu nerezoveho, ale nijak mi to z tych ponuk co som zatial dostala nevychadza. Takze pravdepodobne je rohodnute a vyhrava ponuka z BA.
Odpovedať
Niekto z KE a okolia co to robi a vie nacenit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?