Kde zoženiem obrazy s tématikou mora?

Zdravím všetkých, chcem sa spýtať, či niekto nevie, kde by sa dali kúpiť obrazy s tématikou mora. Také obrazy ako predávajú v Chorvátsku ručne maľované..... Na internete som nenašla nič čo by ma oslovilo a nie sú ani tak pekné ]-(
Odpovedať
@ivettfff galeriaobrazov tu je jedna moznost, ja som raz riesil podobny problem a spravil som to tak, ze som nasiel na nete obrazok-fotografiu co sa mi pacila a tu som dal vyplotrovat, nakoniec som kupil take velke klipy na format A0 a daroval som to znamej k promocii do noveho domu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj Ivet, skus sa pozriet na stranku chrena Je tam australska plaz, alebo medzi obrazmi, je aj chorvatske mestecko, stranka tiez ponuka moznost nechat si nieco namalovat podla fotky.
Odpovedať
@zuuziii Pán Chrena je fakt dobrý, vo svojom okolí je to uznávaný umelec. Má ľúbivé diela.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.......Odporucam obrazy rucne malovane na platno ,robene podla predstav na objednavku .Na cene obrazu sa da stale pracovat :)
Odpovedať
ja si obrazy nosím z dovoleniek... všade sa dá nájsť dáky "domáci umelec" a krásne dielko, nie prvotriedny gýč... občas k nám chodievajú študenti VŠVU a predávajú svoje práce... aj v soge sa dajú kúpiť krásne dielka slovenských autorov... ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?