Kde zoženiem látku na vankúše?

Normalne je problem zohnat potah na vankus rozmeru 60 cm x 60 cm ... resp. nieco take som este nenasla ... tak som sa rozhodla, ze si kupim latku a usiju sa .. ale problem je aj v tej latke! vie dat niekto tip, kde take nieco vhodne najst? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
nic konkretneho neuvadzas - aku predstavu mas o latke na vankus... farebnost, struktura materialu, vzor... ja som latky kupovala v klasika obchode s metrazou - a vyberala som latky z pevnejsieho materialu... (pouzila som ich na zavesy a potom aj na potahy podusiek ;-) vid prilohu v tyrkysovej farbe). potom dostanes "latky" kupit aj v obchodoch so zaclonami - su to skor uz zavesoviny, pevnejsie materialy... ale zalezi od toho, aka je tvoja predstava a co ti vyhovuje... (ja som sa jedným takymto zavesom s kvetovým vzorom inspirovala pre vacsi vankus na sedacku - vid foto v prilohe). a nakoniec su spec. obchody na potahy - pre calunenie - tie su dost pevne, ale ak chces aby bol vankus z pevnejsieho materialu tak potom taketo nieco... vsetko zalezi len od toho aku predstavu mas a co hladas - lebo si to neupresnila... ;-) a pripadne sa mozes inspirovat aj niekolkymi albumami z modrejstrechy.cz - kde si autorky albumov dali namahu a vankuse si "vyhackovali" (nieco na inspiraciu je na poslednej prilozenej fotke).
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze prave vznikol nejaky albumy, kde ponuka nejaky uzivatel latky... nejaky nick ma , co konci na s.c. ;-) skus mu napisat :) inak, kedysi byvali aj na vystavach o byvani predajcovia latok.. ide o to ake chces vankuse.. ci postelne navlecky, alebo na gauc?? ak na gauc, skus obehnuť čalunnicke firmy... Ak bežne latky, odporucam damašek, este stale sa da zohnať v textile ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľký výber látok, hlavne vzorovaných, majú v e-shope veselajehlicka.cz, robia aj rozvoz na Slovensko, ja som bola spokojná.
Odpovedať
skus aj fler.cz
Odpovedať
pozri dekoria.sk navliecky na vankuse maju aj 60x60 a su tam aj latky rozne
Odpovedať
@keira ja som postupovala rovnako ako cerler, v obchode so zaclonami sme si vybrali hrubu zavesovu latku, z ktorej nam okrem zavesu usili uvazy a vankuse, som velmi spokojna s ich pristupom a pracou, bolo to v predajni diego :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
minule som si všimla zaujimavý e-shop www.svetvankusov.sk....je pekny ale zatial tam skoro nič nie je...ale as potencialny vankušový svet
Odpovedať
pred časom tu ponúkal látky aj nejaký pán, vystupoval pod nejakou firmou len ja to teraz neviem nájsť, pomôžte ;-)
Odpovedať
latku kupis bezne aj v Kike...no problem :-) a mozes si k tomu usit napr. aj rovnake zavesy ci zaclony ;-)
Odpovedať
V klasickej galanterke:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
neviem či to pomôže, ja mám vankúš 65x65cm z Ikey a majú aj návliečky v tomto rozmere. obliečky 65x65cm ja mám aj zo str. next.co.uk
Odpovedať
Profilova fotka
baby,ak chcete latky nabytkove a potahove,daju sa objednat aj zo vzorkovnikov na strankach firiem stesa,sl hanza,mabia,microtex...maju prijatelne ceny a velky vyber.
Odpovedať
Profilova fotka
ja chodievam pre textílie najcastejsie do interier-pm, sú v pezinku ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?