Kde zoženiem drevený stojan na sušenie bielizne?

Ahojte, nevideli ste niekde nahodou drevenu konstruksiu na susenie bielizne ( s hrubsimi "gulatymi" tycami , cez ktore by sa vesali veci ) ? Obzeram sa, a vsade maju jeden typ konstrukcie, navyse, co som videla, ak aj cast bola drevena, tak zrovna nie ta, cez ktoru sa prevesuje bielizen Vdaka
Odpovedať
hladam nieco podobne ako toto , len tie tycky, kde sa to vesia, aby boli hrubsie : ( aj toto bolo len zo zahranicnych web-stranok, slovensku ponuku som nikde zatial nenasla )
Odpovedať
...keby som sa veľmi nudil tak by som také v pohode urobil...ale neviem ako by to reagovalo po každodennom používaní.Myslím že akokoľvek sa to namorí alebo impregnuje bude sa to ohýbať.Mám s tým skúsenosti, asi osem rokov pravidelne robím do jednej žehliarne také tyčky z dreva na napínanie - vlastne žehlenie plátna pod parou. Z desiatich sa dve tri vždy ohnú...Určite je to pekné ale neviem či aj praktické. :-(
Odpovedať
No, ja som robila au-pair v rodine, kde mali 3 maledeti. 1-2x denne som prala a vesala bielizen na vysusenie. Praktickost a nedocenitolnost takehoto stojana so sirokymi drevenymi tycami bola v tom, ze za cely rok pobytu som nemusela ani raz zehlit ( rodina to nepozadovala, kedze na stojane sa veci vysusili velmi pekne a to aj vratane kosiel, ktore nosil domaci do prace ). Moja mama si pri tej prilezitosti spomenula ( bolo ich 6 deti ) , ze mali presne takyto typ stojana na bielizen, a nemuselo sa u nich zehlit, lebo vsetko sa vysusilo pekne vyrovnane.. A - velmi rychlo. Ale prekvapuje ma, ze mas sam zle skusenosti, lebo ten rok, co som tam pre deti vesala mokre veci, sa s tym drevom nic nestalo. Neviem, ci to malo nejaky specialny nater, ale za celu dobu sa s tym nic nestalo... Ale ako som vravela- zahranicie... Len tam som take videla.
Odpovedať
Môže byť...všetko sa dá, ale mohlo to byť nejaké exotické drevo -nenasiakavé alebo niečo také.Skutočne to nie je problém vyrobiť len ten základ...aké drevo použiť... ;-) Aj moja polovička ma stým pred časom trápila...no asi vyskúšam niečo také otestovať.Predbežne jej zavesím jednu tyčku niekde a budeme skúšať.Perieme cca každý tretí deň tak uvidíme. ;-) Aká by mala byť tá šírka?
Odpovedať
Bol to o nieco premakanejsi system ako ten na prvom obrazku ( viac sa toho tam zmestilo ), ale najblizsie to malo k tomu prvemu stojanu, dali sa tam ukladat veci aj vodorovne. myslim, ze polomer tak 0.8-1cm, minimalne na tych uplne najvyssich vodorovne ulozenych tyciach. skusala som hladat na nete, vo vseobecnosti sa k tomu nedaju najst obrazky, ake rozne systemy skladania tychto stojanov su... ;-). Pre mna je fascinujuci uz fakt, ze to stoji a samo od seba sa to neposklada ;-).
Odpovedať
ANo to je tým vrchným rámom zpojené dokopy, akoby zaháknuté...to je v pohode.Nasadila si mi chrobáka... budem skúšať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zaujímavé :-) dodog, ak taký vymyslíš jeden beriem :-) neznášam žehlenie
Odpovedať
:-D :-D :-D ja sa tiež pridávam a posielam objednávku :-) :-) :-) ja žehlenie doslova nenávidííííííííííííííííím.... :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nechapem , ako to ma ovplyvnit fakt, ze sa nemusi pradlo zehlit?? ved aj na normalnom susiaku sa daju veci susit nalezato, ja tak napr. susim svetre.. ci ide o to, ze su tie palicky hrubsie a nenechavaju na veciach ciary? no ak je to tak, tak OK, ale podla mnato pradlo tak ci tam nebude ako vyzehlene... ved je z pracky cele dozuvane a to ho este vzdy pred zavesenim riadne vyprskam..... podla mna si tym od zehlenie clovek nepomoze.... to skor susicka ;-) po tej sa vraj zehlit vobec nemusi ;-)
Odpovedať
neviem ....Asi to s tou hrúbkou ano, že to tam nenechá čiaru a snáď si vieš napnúť- teda napraviť šaty do takej normálnejšej polohy a na dreve tak aj ostanú?
Odpovedať
Profilova fotka
OK, ale tak ci tak sa nevsrovnaju... neviem, ale ked neberem do uvahy ciaru od snury, aj tak je to cele dokrcene..aj ked to vyprskam.. hmmm... ja by som si take neobliekla... alebo to mam len ja take pokrkvane?? :-N
Odpovedať
heh tak to Ti už neviem...od vojenčiny som nepral a nežehlil.Pssst.Katka nevie že viem :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D aj moj vie, ale nezehli.... prat perie.. teda pardon, vie hodit pradlo do pracky :-D :-D ved to je cele pranie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
videla som v Ikei minulý rok.
Odpovedať
Profilova fotka
Sanq takýto, lebo som si ho tam aj odfotila. :-)
Odpovedať
Katrin, ani ja Ti to nevysvetlim, lebo neviem. Ale bolo to tak ... ;-) V krajine, kde som bola ja, sa celkovo so zehlenim nekaslu, ale keby ze vidim dokrcenu koselu, nenecham ho v nej ist do prace, lebo by to bola aj moja vizitka, kedze vsetci vedeli , ze maju doma au-pair. Neviem, ci to bolo aj materialmi, ake pouzivali, ale zehlit nebolo treba.
Odpovedať
Profilova fotka
co ja viem, tak v anglicku zehlia minimalne, ale to pouzivaju susicky.. tak preto.,.. hmmm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?