Kde kúpiť šatníkovú skriňu?

Hľadám skriňu na oblečenie, pre dve osoby ale aj s poličkami. Pozerali sme v Kike, mali akciu za 296 Eur, fakt veľmi pekná, posuvné dvere, malo to však jednu chybu a to poličky v nej boli iba dve. Predavač mi nevedel povedať, či sa poličky do nej dokupujú a čo stoja a pod. Preto som ostala v pomykove, to sa všetky šatníkové skrine predávajú max. s dvoma troma poličkami? Kde by som našla takú skriňu ktorá má aspoň 5 poličiek alebo viac. Ak si to prerátam tak dokupovaním poličiek ( ak ich náhodou majú) skriňu neskutočne preplatím.
Odpovedať
a co satnikove skrine z IKEI? skus si naplanovat skrinu cez IKEA planovac, das si tam co chces a uvidis vyslednu cenu. alebo si daj odrezat policky v Baumaxe alebo Hornbachu - biele su najlacnejsie, v zavretej skrini je jedno akej farby mas police :-)
Odpovedať
Najlacnejšie šatníkové skrine sú meibelixe na Rožňavskej v Bratislave pri McDonald.
Odpovedať
pozreli sme včera v Ikei, skrine ma neoslovili žiadne, teda jedna áno, ale bola rohová a ja hladám rovnú. Poličky mi povedal predavač, že majú len tie čo tam vidím, je to už z nového tovaru a pred vianocami im ani nijaké iné neprídu. Do mojej vybratej skrine rozmerovo nepasovali. Vyzerá to teda tak že pokukám ešte Baumax a Hornbach.
Odpovedať
@maruska24 - neviem ci chces len posuvnu my sme kupovali z Decodomu Point a vyskladali si, co bolo treba dve velke skrine satnikove, do toho sme dokupili 4 policky (v kazdej bola jedna policka a tyc ako zakladna vybava) cena bola v akcii okolo 300 eur na komplet len su velmi tazke, jedna vazi presne 100 kil, hrube policky, kvalitna folia vraj by mala odolat aj prilozenej zehlicke :-) neskusali sme zatial
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?