Odpoveď na príspevok od budix:
Pozeral som taktiež vidaxl ,ten viem že predává š… @budix nieco podobne v dobrej kvalite som videl priamo na pobocke xxxlutz. Ja som dostal dobru ponuku v Ratanei, tak som zobral odtial, ale keby sme si neplacli, tak by som to zobral z xxxlutz. s dodatocnou zlavou stal v lutze cely set 6kresiel aj so stolom cca 1200-1300eur.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@budix nieco podobne v dobrej kvalite som videl p… @rapidek Dik, pojdem tam pozrieť, radšej zobrať v kamennom a otrepať im to o hlavu,ako sa nedomôcť reklamacie na nejakom pofidernom e-shope. Ratanei trošku dražšie sú tam... kvalita aká? Mal som predstavu tak okolo 800€ pre 6 ludí. Kludne aj poliaka priemernej kvality by som bral,tak máte odporúčanie.Odpoveď na príspevok od budix:
@rapidek Dik, pojdem tam pozrieť, radšej zobrať v… @budix ja si myslim, ze nemas sancu zohnat nieco rozumne za 800e a uz vobec nie v Ratanei. - hovorim o jedalenskom komplete stola + 6kresiel - my mame toto https://www.ratanea.sk/jedalenske-sup... kvalita vyzera byt dobraOdpoveď na príspevok od rapidek:
@budix ja si myslim, ze nemas sancu zohnat nieco … @rapidek Tak aj za tych 1500+€ by som zobral,ak je to kvalitné vydrží to aleaspoň 10r+ celorocne vonku, pod plachtou v zime. Ale skôr by som sa držal do 1000€ Máte ešte niekto overených predajcov?