Inteligentné zástrčky

Zdravičko priatelia, použiva niekto z vas inteligentne zastrčky ? Chcem sa spytať dve veci, prečo potrebujem tie oba typy slave a master a ako sa to zapaja ? A druha ste spokojny nekazi sa to ?
Odpovedať
Profilova fotka
asi je vhodne spomenut aj znacku ,kedze toho je milion. slave a master ,zober si to tak ze nema zmysel kazdu zastrcku pripadne zariadenie vybavit rovnako drahou elektronikou ak je ciel toho mat viac. tak mas jeden ovladac (internetovu branu ,master) a zvysok su tomu podriadene zariadenia.
Odpovedať
Aha takže keď je master vypnuty tak slave sa nezapne ? Bez mastra proste slave nezapnem ano ? No ak je to potrebne spomenut tak znacku planujem kupit lamax, maju v portfoliu aj tieto zastrcky
Odpovedať
@ondrej45 A je spravne ;-)
Odpovedať
@ondrej45 Načo máme ten google ? Stačí zadať "lamax master" a hneď prvý článok ti to zodpovie :) https://www.pcrevue.sk/a/Recenzia--Sh...
Odpovedať
@ondrej45 ešte som o nezávisle pôsobiacom otrokovi nepočula..:-D Vždy mal nejakého pána. Inak, off topic - otrasný názov vraj inteligentnej zástrčky - pán a otrok... :-x Čomu taká zástrčka slúži? Aké sú jej výhody oproti klasike? čo má robiť navyše intelek. zástrčka?
Odpovedať
@jabadaba jedine to že ju môžeš ovládať z iného miesta,no to môžeš i konkrétny spotrebič bez takej zástrčky
Odpovedať
haj ale vďaka nej ovladaš vlastne všetky spotrebiče ktoré su zapojene do nej, a da sa aj načasovať kedy sa ma zapnuť a vypnuť :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?