Hľadám spoľahlivého architekta v Bratislave a okolí

Chcela by som poprosit ludi aby zdielali svoje skusenosti s interierovymi architektami. Ako boli spokojni s ich pracou a ci by sa este raz rozhodli kebyze zariaduju znova pre architekta alebo by to riesili inak. Hladam niekoho sikovneho z BA alebo okolia chcem sa rozhodnut na zaklade referencie niekoho komu uz interier robili (resp. ak ste poculi chvalu alebo „hanu“ od svojnho znameho na nejakeho architekta) a bol spokojny resp.nespokojny. Uvitam samozrejme aj informacie nielen pre koho sa rozhodnut ale aj komu sa radsej VYHNUT a tieto mozno aj skor ako tie pozitivne. Prosim nepiste ,mi tu priamo architekti ktory interieri tvorite,nechajte priestor aby sa vyjadrili ludia ktori Vase sluzby vyuzili alebo mali vyuzit. Ak nechcete pisat verejne napiste mi kludne aj do IP. Dakujem
Odpovedať
Ja som vyuzila architekta a bola som velmi spokojna , mame perfektne vizualizacie Kuk blog ! Horsie to uz je s realizaciou . a majstrami . Architekt bol z Pn , kontakt mozem poslat na poziadanie do ip !
Odpovedať
@cicuska ja som prave zacala s jednou spolupracovat, takze ak mesiac-dva vydrzis, tak ti budem vediet povedat viac. prvy dojem je super. ;-) par kamosiek uz vyuzilo sluzby architekta a vsetky boli spokojne. kazda z nich, keby zariadovala znova by tuto sluzbu znova vyuzila. :-)
Odpovedať
ahojte nemate niekto skusenost s dvojicou architektiek Arcada? maju pekne realizacie v casopisoch....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
takze ked sa nik neozval na tu Arcacu skusila som to ale teda neodporucam :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?