Elektrospotrebiče Nardi. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto skúsenosť so spotrebičmi Nardi? Na nete som našla dobrú ponuku - vstavaná rúra + plynová varná doska + odsávač pary za skvelú cenu, len neviem nájsť nič bližšie o tejto značke... :-( Na tej stránke píšu, že spotrebiče sú v prevedení INOX, líši sa niečím inox od nerezu alebo je to to isté???
Odpovedať
inox by mal byt to iste ako nerez, ja mam taky mixer a vyzera rovnako. za aku cenu si nasla ten set?
Odpovedať
Profilova fotka
NARDI by mali byt OK :))) su dobrí vraj
Odpovedať
Profilova fotka
Jeee, tak to ma teší. Spolu by to vyšlo 589 eur, s tým, že sme si vybrali rúru za 279 eur + varnú plynovú dosku za 170 eur a komínový odsávač za 140 eur. Ak chceš, pozri si to na www.nardi.sk, je to tam hneď na prvej strane.
Odpovedať
mam nardi ruru aj plynovu varnu dosku a som velmi spokojna, mama ju ma tiez zatial nebol ziaden problem, mame ich uz niekolko rokov. (zhruba 5-6 rokov)
Odpovedať
Profilova fotka
luluodo - Ahojte, aj my mame velmi dobru ponuku na spotrebice tejto znacky. Poznate ju niekto? Ake mate skusenosti? ivankaja - Ahojte, u nás sme boli pozrieť na výstave a boli tam kuchyne so vstavanými spotrebičmi značky nardi, ten pán tvrdil, že tá značka je super že sú už nejakých dvadsať rokov na trhu, ponúkajú záruku na spotrebiče 5rokov myslím. urbisek - nemusíž se ani moc obávat už jsem je dával a neměl jsem na ně ani jednu reklamaci atlaska - Mame el rur aj el sporak 15 rokov, zatial 1x vypalena ziarovka v rure-vymenena a po rokoch nedoliehaju dvierka-trebalo by vymenit tie uchyty vnutri. renca3 - mame plynovu varnu a el. sporak Nardi 11 rokov. nebol ziadny problem. i ked az tak casto sa u nas nevyvaralo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Tak já jsem se zamilovala do spotřebičů Nardi v rustikálním stylu, ale v Čechách jejich prodej dost Vázne a jsou trochu dražší, než třeba Baumatic, ale jsou krásné. U Nás je prodává Oresi, ale nově a kvalitu mi nebyli schopni nijak popsat, nemají prý zatím žádné ohlasy. Už jsem přemýšlela, že bych si vše objednala na Slovensku.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj koukám na Vaše problémy, já mám taky NARDI (krátce) a je to pecka. Designově nic jiného není v takovém provedení neexistuje. Když jsem to vybíral, tak jsem taky v ORESI viděl měděnou troubu, ale pak jsem zjistil, že jsou i v jiných barvách. Mám carbonovou (černou) a jsem s ní spokojený. Nejdřív jsem jí chtěl přes prodejnu, ale pak mi někdo řakl stránky styldodomu a tam je mají nejlépe odprezentované, ale hlavně měl jsem to do staré kuchyně, tak mi to dovezli a zapojili zadarmo. Mám k těmto nákupům nedůvěru, ale tentokrát to byl dobrý kousek. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
o prave si pozeram ponuku nardi, zhanam totiz dobry odsavac par,ale sadne mi lne taky pod skrinku a nardi ma pekny dokonca ma dva motory. mate ho niekto
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj duplicka ja mam vo svojej kuchyni odsavač nardi respektive všetky spotrebiče už dva roky spolupracujem s touto značkou a ešte som nemal žiadny problem. ;-) ešte aj elica su peckove odsavače a za priaznivu cenu
Odpovedať
Ja mam tiež do novej kuchyne kúpené spotrebiče Nardi ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravím, spotrebiče Nardi máme cca 1,5 roka a táto značka už nikdy viac. Elektrická rúra neskutočne drnčala od nova, displej bol skrížený, zo zavretej sa parilo a zrážalo sa to na kuchynskej linke a nerovnomerne piekla. Nardi poslalo opravára, zmenšilo sa drnčanie (stále ju dosť počuť), vymenil displej, a otočil tesnenie. Opät nerovnomerne pečie (tak zle pečúcu rúru som ešte nemala) a parí sa na druhej strane. Poslaný opravár na začal presviečať, že žiadna rúra nepečie nerovnomerne, len ja neviem piecť ]-( a para z rúry predsa musí niekam unikať. ]-( To že mi ničí dvierka na linke je asi môj problém. Takže mizerná kvalita, príšerné vybavovanie reklamácií a od opravára aj mizerné jednanie, :-( , naviac ma presviedčal, že na tesnenie sa nevzťahuje záruka, a tesnenie ani vraj nie je poškodené. Tak neviem prečo zo zavretej rúry uniká para (foto cez IP na vyžiadanie). Reklamácia nedoriešená, rúra zatiaľ neopavená (no sľúbili, že skúsia dať nové tesnenie, ale ak to nepomôže tak potom už nevedia). Môj názor - aj tá najlacnejšia rúra mi v minulosti urobila lepšiu službu a za cenu čo som zaplatila, mala byť kvalita niekde celkom inde. :-( Sklokeramická doska s dotykovým ovládaním sa zle ovláda, ovládanie je neintuitívne a naviac zle reaguje, ani za rok a pol sme si na ňu nezvykli. :-( S odsávačom sme zatiaľ spokojní, ale pre pomer kvality a ceny by som si ho opätovne nevybrala (ale to som už asi na túto značku nabrúsená). Spotreba elektriny po výmene spotrebičov za túto značku stúpla, aj keď to neviem nejako preukázateľne zmerať - ťažko niekto zmerá a povie že sú energeticky náročnejšie. Takže pre mň Nardi nikdy viac a z vlastnej skúsenosti nedoporučujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Prajem vsetkym pekny den. Takze Nardi mam doma vsetko: chladnicku, mikrovlnku,umyvacku, indukcnu dosku, digestor a el.ruru. Nemam ich dlho, ale asi by som kupila inak, byt tak v case pred rokom, ked som sa rozhodovala. Mala som Bosch umyvacku a mala lepsi system ukladania, vedele som otvorit kryt pre rozny druh priboru, tu sa neda, ale inak sa neda povedat, ze umyva zle. Indukcnu dosku mi uz menili a obcas hapruje aj teraz pri ovladani, ked pridavam zide na nulu a pod., tiez tazkopadnejsie reaguje...? Pred tym som mala plynovy sporak, ten bol na operativnost obsluhy najlepsi, tu kym stisim pod hrncom , tak mi vsetko vykypi...na to sme si museli zvyknut. Chladnicka je uplne najlepsia, mam tu dvojdverovu, kde dolu je mrazak s otvaranim ako suflik...tak v chladnicke kondenzuje voda na stredovom stropnom paneli, neodteka to mimo, ako som bola zvyknuta pri mojej starsej Gorenje a tak utieram vodu, uz by som si ju nekupila ....a pri vypadku prudu ju musim stale skontrolovat, lebo nenabehne a potom sa vraciame domov a v nej vsetko pokazene. Su urcite lepsie chladnicky...za to rucim, aj ked dizajnovo a velkostou je vyborna...ale...Digestor OK, rura mi pecie dobre a aj s mikrovlnkou som spokojna...tak to su mili moji moje skusenosti s Nardi. Prajem Vam vsetkym krasny den!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja mám až také zlé že by ste neuverili, kupili sme si ruru naj. triedy a dopadlo to velmy zle!!!!
Odpovedať
@vanok pravda,uz ani ja...
Odpovedať
no tak vam teda prikladam obrazok, podla nard sk je rura v poriadku (vsimite si tu medzeru medzi hornym panelom a dvierkami) original je tu: http://www.nardi.sk/files/products/ru...
Odpovedať
prikladam vyjadrenie servisu NARDI slovakia, kupovali sme toto foto ok.jpg a to nam aj potvrdili pred kupou a dostali sme toto, a podla protokolu a vsetkych v nardy OK, zaujimaje je ze stitky su v azbuke, asi aj RU to poslali do Pe.
Odpovedať
pripajam ok.jpg
Odpovedať
@kuko012
Odpovedať
takto malo vyzerat to co sme si objednali a ubezpecili nas o tom, inac by sme si to neobjednali!!!!
Odpovedať
Na margo toho vsetkeho, Nardi hra mrtveho chrobaka (resp. najpr sa vyjadril,i ze neuznavaju reklamaciu, potom telefonicky predajcovi,ze ved je to jasne, ze reklamaciu uznaju, nakoniec telefonicky manzelovi a predajcovi,ze to tak nie je...) Tak nakoniec predajca Profexx s.r.o., situaciu promptne vyriesil, ruru vzal spat a vratil nam peniaze, za co mu dakujeme.
Odpovedať
Spotrebiče NARDI máme cca 2 roky. Máme tie najvyšie rady všetko dotykové a moderné. Su super a stály nás cca 2800euro! Rura,mikrovlnka,umývačka,odsávač a varná doska.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@robkomarika ahoj prosim ta a teraz funguju, ako ste s nimi spokojny?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Máte niekto skúsenosť s čistením rustikálnej trúby nardi? Kúpili sme byt kde ja táto rúra, z vnútra je krásne čistá,aj dobre pečie, ale z vonku je v takomto stave. Čistou vodou to samozrejme umyt nejde a keď som skúšala čističom na nerez tak ten medený postrek začal mať zelenú farbu. čo s tým???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@ludinka ja mám taký istý problém 🙁
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?