Dovolenkové magnetky - kam ich dať?

zdravim strechaci, nakolko zbieram magnetky z dovoleniek a nepacia sa mi na chladnicke a podobne, hladala moznosti ako a kam ich dat. Viem ze existuje magnetická farba, no maju ju len v zelenej a ciernej, cize ani neviem kolko naterov bielej by na to muselo ist a bojim sa ze tie tazke dovolenkove magnetky by to neudzalo. Patrala som teda dalej a objavila som magneticke folie. Konkretne som aj oslovila firmu, odporucili mi toto http://www.magnety.sk/ferroflex/ mate niekto skusenost s takymito magnetickymi foliami?
Odpovedať
Profilova fotka
Videla som na stene upevnený veľký plech natretý tabuľovou farbou. Vypadalo to super, dá sa na to písať a udrží to i tie magnetky. Keď omrzí, ľahko sa odmontuje.
Odpovedať
@jankazb to som este zabudla napisat ze chcem aby to bolo co najmenej viditelne kedze nad tym bude velky obraz, preto ma oslovila tato folia :) Tabulovu nechcem na pisanie mam blocik na magnete :D
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem či to má význam, veď magnetky sú tak nápadné a keď dáš nad ne ešte veľký obraz, zabiješ i zbierku i obraz. To si radšej vymedz niekde kus steny kde budú dominantou.
Odpovedať
@majcu ta folia neni magneticka a ani neni ako zelezna tazke tam ti to drzat nebude. Potrebujes Fe plech nic ine, tak bud si das na stenu plech, alebo daku tabulu co sa da kupit ako sa pouziva v kancelariach a pod. http://tabule.heureka.sk/ alebo si das magnetky na chkladnicku kde je ich prirodzene miesto ked ich uz potrebujes niekde mat. Davat ich na stenu este k dakemu obnrazu je ehm ako to povedat slusne totalna sedlacina. Ak to ma byt akceptovatelne chladnica je jedine miesto kde sa da ten gyc uskladnit.
Odpovedať
@sysell ta folia je namiesto "plechu", firma to konkretizovala takto "že ten materiál nie je aktívny magnet, ale slúži ako podklad pod magnety, je to náhrada oceľovej platne". Pre niekoho sedlacina pre ineho zbieranie spomienok, uz som to tak videla ze pod obrazom boli pekne naukladane, je to vec vkusu kazdemu sa paci nieco ine, len som tu hladala niekoho kto uz tuto magneticku foliu ma.
Odpovedať
@majcu Myslim ze je to vrstva ktora sa lepi na mahneticku "nalepku" - to t.j.0,4mm hruba folia na ktoru sa vytlaci graficny navh a to sa lepi na magneticku nalepku ktora sa moze dakde pricapi, napr. na auto a pod. Ta magneticka nalepka ma hrubku mozno 1-2mm je ohybna a priamo na nu sa tlacit neda, na to je tato folia. Tu mas priklad: http://www.abenys.sk/db/wysiwyg/Sasha... je to z magnetu a drzi to na plechu. update: a ked tak citam a rozmyslam mozno, ze sa mylim a fakt na tom drzi magnet, kazdopadne aj tak to potrebujes na nieco upevnit a zavesit tazke jednoduchsie je asi kupit tabulu lebo neviem ako toto zavesis na stenu...
Odpovedať
@majcu ty nepotrebuješ magnetickú fóliu (magnet je predsa na magnetke), ty potrebuješ plechovú stenu. A ako veľký je problém s prichytením plechu na stenu a voľby nejakého náteru?
Odpovedať
@slavoslav Mas uplnu pravdu , treba len kupit 1mm plech , vystrihnut si ho do pozadovaneho rozmeru a napr obojstrannou paskou prilepit na stenu. Farieb na plech je milion.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@majcu V praci sme mali nalepenu na stene pisacio-magnetkovu flexibilnu foliu. Jediny magnet, ktory sa na tom udrzal a nespadol vlastnou vahou bol magnet z pevneho disku v pocitaci.. Ziadna dovolenkova magnetka sa neudrzala, dokonca ani samostatne magnetky urcene na drzanie papierov..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Neviem ci uz tento napad bol hore pisany ale ja ich mam v predsieni na magnet.tabuli bielej vedla vychod.dveri.....
Odpovedať
Profilova fotka
@dolorres bol uz vyssie spomenuty ale zakladatelka temy chce nieco co bude najmenej viditelne, tak toto by jej asi nevyhovovalo
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som kupil normal plech, ten som nalepil na stenu a na to som nalepil tapetu.
Odpovedať
@yogi83 kraaasne, vyborny napad. Cim je to lepene na stenu? A kde sa da kupit plech? ;) ako hruby je ten plech? Dakujem ;)
Odpovedať
@majcu Isiel som do predajne hutnickeho materialu (FeroMax), poradil som sa s nimi na co to chcem, hrubku si uz nepamatam, aj mi narezali presny rozmer. A lepil som to standardne mamutom ;)
Odpovedať
my ich máme na boku chladničky
Odpovedať
@jaromir_maly jaaj necitala som komenty...len som rovno napisala ako to mam ja lebo ani mne sa chladnicka moc nepaci...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?