Dokoncenie holodomu do standardu

Dobry den, kupujeme holodom pri Pezinku a potrebujeme ho dokoncit do standardu. Vzhladom k tomu, ze zijeme v zahranici, by sme to potrebovali dokoncit bez nas. Predavajuci nam ponukol moznost dokoncenia so spolupracou interieroveho studia v Pezinku. Mate niekto s tym skusenosti? Znamy nam hovorili, ze mali problem, ze museli nahanat majstrov na dokoncenie do standardu, lebo mali vela roboty. Zaroven sa obavame, aby sa taketo dokoncenie zbytocne nepredrazili. Samozrejme kazda koruna dobru, treba toho vela dokoncit. Ide aj o to, ze som sa docitala tu, co nas vobec nenapadlo, ze nam ten dom uz dokonceny do standardu, mozu vykradnut. Cez leto by sme sa chceli stahovat, ale zase moze nastat situaciu, ze to este nebude dokoncene. Prespat by sme mali kde, ale co so vsetkym nabytkom....Prosim Vas, ak by ste vedeli o niekom, kto sa specializuje na taketo dokoncovanie, alebo firma s ktorom mate dobre skusenosti v okoli Pezinka. Ak mate pre nas nejaku dobru radu, sem s nou. Musim povedat, ze sme si to trochu jednoduchsie predstavovali. Hlavne to, ze tie domy sa predavaju strasnou rychlostou..... Dakujem.
Odpovedať
Ja by som v tom nevidela nejaky problem, meskat s pracami ti moze hocikto, malo co ide podla planu. Ak to date robit tomu, co Vam dom predava, treba mat hlavne ujasnene materialy a cenu. A tiez odporucam dat napriklad niekomu z rodiny alebo znamemu za ulohu, ze ich pojde obcas skontrolovat. Keby to aj casovo uplne nestihali, zhodite nabytok aj v tom dome, ved to zas podlahy hadam stihnu polozit aspon v niektorych miestnostiach.
Odpovedať
Profilova fotka
Meškať, áno, len potom treba mať toto ochránené v zmluve a stanoviť si následky nedodržania stanovených termínov. Na to by som nezabúdal..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?