Dlažba do celého domu?

Profilova fotka
Dobrý deň, idem si k Vám po radu. Máte niekto v celom dome dlažbu a máte podlahové kúrenie? Je tá dlažba moc studená? Dať radšej do izieb klasickú podlahu napr. laminátovú vhodnú na podlahovky? Ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my máme dlažbu v celom dome Teraz napr už nekúrime ale letne horúčavy ešte nie su V prechodnom období je dlažba studená Ale nemam pocit že o vela viac ako laminat V zime ked sa kúri to je vlažné Lebo ked je zatepleny dobre dom tá podlaha nie je nejaka extra teplá Vlažná ale prijemna aj naboso V letnych horučavach je to super Len tie prechodne obdobia jar a jesen Ale nosime papuce Nemam problem A podlaha z dlažby naakumuluje teplo a drží ho dlhšie ako laminát Takže rýchlejší nábeh a dlhšie vydrží než vychladne Ja nebanujem , že sme dali všade dlažbu.
Odpovedať
...za mna nie.V zádveri ju mame,v obyvacke+kuchyna (...dàka odnoz vinylu),na poschodi drevenna 13mm.Práve prechodne obdobie trva 2/3z roka,a dlazba vsade mi pride skor ako kdesi v priemyselnych priestoroch.Uz aj lamonat sa mi zda dost chladnyy.
Odpovedať
Aj ja idem davat dlazbu do celeho domu. Pod gauc umiestnim aj tak koberec. Aj teraz v byte mam pod gaucom, resp. tam , kde mas nohy, mam koberec. Cize ci laminat, ci dlazba, kobercom to poriesim tak ci tak na miestach, kde drzis nohy najcastejsie.
Odpovedať
aj ja mám dlažbu v celom dome,a určite by som nemenil.Tiež som váhal či dať, a som rád,že som nedal na nejakých odhováračov.Za mňa nevidím problém.
Odpovedať
@jaro313 vies mi nafotit izby ako to na zemi vyzera opticky s dlazbou prosim?
Odpovedať
@roxo99 není problém. Stači zajtra poobede?Lepšie to bude,ked to nafotím za denného svetla.Pošlem ti to v s.s.
Odpovedať
@marichuy Dlažba, či laminát je skoro rovnako studená. Dlažbu mám na chodbe a v kúpeľni, ale teraz keď je už vypnuté kúrenie, tak cítiť ako chladí. V izbách mám všade drevenú podlahu a je pocitovo teplá aj keď sa nekúri. Tak že do izieb nikdy v živote dlažbu, ani laminát. Papuče by som doma nikdy neobul a koberce na podlahové kúrenie dáva len idiot.
Odpovedať
@ruren tak sme asi idioti, kedze mame celoplosne v spalni koberec. Hlavne, ze ty si lietadlo
Odpovedať
My mame dlazbu vsade okrem izieb. Tam mame plavacku a planujeme ju dobuducna vyhadzat a dat dlazbu
Odpovedať
@pistikus Dobrý deň, možno trochu mimo témy, ale nedá mi neopýtať sa - tie koberce máte položené rovno na "betóne", alebo máte napr. laminátovú podlahu a na tom ešte koberce? (ja by som tiež chcela v spálni celoplošný)
Odpovedať
@tinca8 priamo lepeny na anhydridovom potery
Odpovedať
@marichuy pridam sa do "ankety" Za mna dlazba do celeho domu urcite nie.. Ja dodnes lutujem, ze sme dali do kuchyne. Mame tam podlahovku, ale musela som sa naucit chodit v papuciach, lebo vacsinu roka mi je tam zima.. Inde mame drevene podlahy a to je uplne ine kafe..a nemame tam podlahovku, lebo mame klasicku drevenu palubovku..to drevo je na pocit teple vzdy.. Dlazba je pocitovo tepla jedine ak je vonku pod nulou.. Ako v chodbe, kupelni, ok, koli udrzbe..ale do izieb? Ani omylom..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Idealny material neexistuje, tak si treba vybrat podla penazenky a vkusu.
Odpovedať
Tiez sa pridavam na stranu, ze dlazbu do celeho domu urcite nie. Za mna je dlazba studena a tvrda. V byte mame dlazbu len na chodbe a ked tadial deti prebehuju, stale trpnem ci sa nesmyknu a nerozbiju si tam hlavu. Teraz staviame dom a do detskych izieb a spalne by som v zivote dlazbu nedala.
Odpovedať
za mňa dlažbu do celého domu...super
Odpovedať
@pistikus Áno presne. Len idiot si dá koberec na podlahové kúrenie. A vôbec, koberce sú len lapače prachu a smradu, ale to pochopíš časom aj ty.
Odpovedať
@ruren nesuhlasim, ale necham ta zit vo svojom svete
Odpovedať
Ja som za viac tem s presne touto otazkou, je ich tu asi len 2000
Odpovedať
Ruren: vieš existujú aj koberce vhodné na podlahové kúrenie a existujú koberce, ktoré sú vhodnejšie pre alergikov( aby som nebol za idiota, dal som si do domu dlažbu, laminát a ešte aj koberce bez podlahového kúrenia 🙂 )
Odpovedať
@jaro313 jasne, kedy si najdes cas ;-)
Odpovedať
@ruren skus konverzovat ako clovek , nie ako idiot. Kazdy ma svoj vlastny nazor a ten tvoj a pomenovanim ludi "idioti" si nechaj laskavo pre seba. Kazdy si dá to, čo uzná za vhodné a tam, kam to chce. Ty si mozes chodit aj po slame, to uz je tvoja vec. KAzdy nech tu napise svoj nazor, ale ocakavam,ze sa tu bude pisat bez osocovania.
Odpovedať
@branisk Ja som povedal, že idiot si dá koberce na podlahové kúrenie a ty ako píšeš podlahové kúrenie nemáš. Tak načo komentuješ môj názor.
Odpovedať
@ruren myslis tym aj maly koberec napr. pod stolikom v obyvacke, alebo pri posteli v spalni, alebo kobercek pri dverach?
Odpovedať
ja by som nikdy nedal dlazbu do celeho domu plavacka vyzera krajsie a nehovoriac aky chlad ide z dlazby tam o pohodlí domova nemoze byt ani rec
Odpovedať
@santos950 plavacka je tak na dva tri roky a znici sa a studena je a ked sa chodi tak klopoce, to su same nevyhody.
Odpovedať
@originalx hej 2-3 roky ja uz fakt nikedy nechapem kde to zijem, a dlazba neklepe a neni studena ze
Odpovedať
Ludia do prdele, presne tak ako pise @roxo, ak tu niekto polozi otazku, skuste na nu odpovedat a nie hned zacat komentovat/hodnotit odpovede druhych. Nachajte na autora otazky nevh si vyberie. Kazda jedna diskusia sa tu k tomu zvrhava. Admin by to mohol zacat riesit.
Odpovedať
@santos950 a toto je podľa teba čo? A jasne není téma aby si sa nezapojil.
Odpovedať
@jaro313 ta v chodbe nevyzera pekne a som zvedavy ako budes cistit spary po 2-3 rokoch
Odpovedať
@originalx plavacka klopoce??? jasne ked mas krivy podklad sa mozrejme
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?