Dá sa nalakovaním zmeniť farba stolíka?

Ahojte, kúpili sme v Ikea presne tento stolík: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... poraďte mi prosím, či je možné zmeniť jeho farbu nalakovaním ( je moc bledý, aby bol tmavší, zhruba buk-dub ), alebo nejakou inou metódou, ďakujem.
Odpovedať
Nie som odbornik na tuto temu, toto je len moj nazor. Ja osobne by som ten stolik vratil a pokial nemaju rovnaky model v takom odtieni aky potrebujete tak by som si vybral v takej farbe ako chcete iny model pripadne v inej pradajni. Nech s tym spravite cokolvek tak to uz nebude uplne ono. Pri akychkolvek pvrchovych upravach sa dam dostane nejaka ta ciastocka prachu be zohladu na to ci je to lak, farba alebo nieco ine, nalepit na to tapetu sa da, ale zasa to nebude ono, neviem co este by sa s tym dalo spravit, ale ja bych to urcite vratil a vybral iny v pozaovanej farbe. Nanovo olaminovat-material+robota a aky bude vysledok? To si ozaj mozte kupit rovno iny model.
Odpovedať
@lmartin Ďakujem za odpoveď, vrátiť ho nechceme, pretože sa nám dizajnovo veľmi páči a požadovaný odtieň nemajú. No asi kúpime novú obývačkovú stenu.... :-D
Odpovedať
Je to dyha, trocha vam stmavne ale buk z neho neurobite. Vymente ho za biely a nebude taky rusivy ak mate obyvku dreveny dekor, nech sa viac drevin nebije na jednom mieste.
Odpovedať
@otazka70 ... aj to je riesenie ... ked nejde hora k Mohamedanovi ... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?