Čo si myslíte o umiestnení práčky so sušičkou v šatníku?

Čo si myslíte o umiestnení práčky so sušičkou v šatníku?
Odpovedať
ze sa ti tam bude vela prasit. Ja ju mam v detskej kupelni a chcelo by to separe miestnost.
Odpovedať
@atlaska no práve tá separé miestnosť je problém...nie je kde...:-(
Odpovedať
Nemas technicku miestnost s kotlom? Ja som dala pracku tam.
Odpovedať
aj ja ju budem mať v technickej.a mam to presne vymerane aby sa mi tam zmestil aj stojan na pradlo.rozložený.
Odpovedať
@hizanka Já mám pračku se sušičkou také v technické, sušička stojí na pračce. Je to bezva, prádlo se jen přendá a zabere to málo místa - v podstatě 60x60 cm.
Odpovedať
@zuzka4444 @pancake @aneri53 pôvodne sme to mali mať v technickej, ale dali sme tam len výlevku na čistenie topánok a vecí zo záhrady, čiže mi prišlo nevhodné mať tam aj čisté prádlo po vypratí ...myslíte teda, že je to zle dať to do šatníka? ak áno, prečo?? miestnosť bude odvetrávaná a budeme mať asi rekuperáciu, čiže prachu by nemalo byť veľa...
Odpovedať
Profilova fotka
@hizanka ja som zvyknuta na pracku v kupelni a inak si to ani neviem predstavit. Pracku a susicku sa chystame vstavat do skrine takto: http://static0.asmira.com/photo/82/50...
Odpovedať
@milotaa máte to krásne navrhnuté....aj ja mám teraz práčku v kúpelni:-)
Odpovedať
rekuperacia vela nezmoze, nemas pri nej vela prachu,lebo neotvaras okna, ale susicka tvori samaosebe prach, ja mam 3 uzavrete kupelne a v tej kde je susicka je jednounane najviac prahu a to viditelne,uplne chumace na zemi,to inde nemam. Susicku mam teraz novu , novsie filtre /predtym stara mala 12rokov/ a aj tak je ta prasnost velka. Navyse aj nejaka ta vlhkost zvysena tam bude, budu ti vlhnut saty v staniku, hluk naviac este aj pracku tam chces davat? neviem si v satniku pracku prestavit, spinave pradlo kam das? pracie prostriedky........ked potrebujes nieco preprat a potom vlozit do pracky,ponese to do kupelne?
Odpovedať
@atlaska musím to proste prehodnotiť..videla som takto urobené šatníky v amerických domoch, preto sa radšej pýtam tu na fóre, či je to OK....problém je v tom, že nám projekt robia architekti-muži a im chýba to ženské zmýšľanie a praktickosť:-(...asi bude najlepšie dať všetko do kúpelne, keďže ďalšiu extra miestnosť asi nevytvorím:-(....vďaka za komentár, pomôže pri argumentovaní s architektami:-)
Odpovedať
@hizanka Ahoj, ja mam pracku zavretu v satnikovej skrini na chodbe a je to ok. http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/c... Mam to rovno pri dverach von, aby som tam mohla vesat pradlo. Kos na pradlo mam z Ikea na kolieskach, takze ziadne zlozite prevlacanie oblecenia. Ak tam mas okno, odvetravanie, nevidim problem na pracke v satniku.
Odpovedať
@compra vďaka za foto:-)...podľa komentárov odvetrávanie asi nerieši ten prach, čo vytvára sušička...vlhkosti by som sa asi neobávala...možno sa mi niekto ozve, kto má rekuperáciu ako je to s vlhkosťou napr. v kúpelni...ak to rekuperácia dobre odvetrá, tak by v šatníku nemalo byť z prania vlhko...či??
Odpovedať
Článok sa načítava...
na chodbe to roblem ieje, ale ktory satnik myslis? Rodicovsky v spalni? to je moja naj miestnost,kde mam spoden pradlo, bluzky,trika vsetko povesane v priestore, neviem si tam pradlo prestavit. Ak je to nejaky satnik pri vstupe kde mam bundy,topanky, dazdniky,prilby tak tam by mohla byt. Nam projekt tiez robil chlap,ale robil ho so mnou,vsetko sme konzultovai ahladali riesenia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, obnovujem temu. Mate to niekto takto urobene, ako ste s odstupom casu spokojni ? my velmi silne zvazujeme dat pracku a susicku do satnika. Satnik mame urobeny z plnohodnotnej izby (cca 18m2) kde mame zatvaretelne vstavane skrine. Za dverami pod zosikmenou strechou kde nemam co dat je na to idealny priestor na pracku a susicku (zakomponovat to pod pracovnu dosku) Pradlo momentalne aj tak susime a zehlime v danej miestnosti. Aktualne mame pracku v kupelni ale to chceme zrusit pri prerabke. radili nam urobit si pracovnu v pivnici, ale to mi pride velmi neefektivne a nelogicke znasat pradlo z poschodia cez prizemie do pivnice a naspat... Technicky to nie je problem, za stenou kde by sme chceli dat spotrebice je toaleta ci voda aj odpad je ok.
Odpovedať
@zuzzqa ja by som to dala do tej satne ked na to mate priestor. do buducna by to bolo asi dost neprakticke behat hore dole s pradlom, predsa len s pribudajucim vekom s tym bude coraz vacsi problem :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Je to veľmi individuálne. Treba zvážiť hlavne dve vecí. A to: sušička dáva teplo, pokiaľ je izba malá-môže sa prehrievať; práčka aj sušička nie sú nikdy úplne nehlučné (nielen spotrebiče samé ale stačí že perieš/sušíš niečo so zipsom atď.), takže ak chceš prať/sušiť kedy sa ti zachce, treba rozmýšľať či to nebude niekoho rušiť (napr. deti vo vedľajšej miestnosti). Pokiaľ máš tieto dve veci premyslené tak nie je čo riešiť :-) je len na tebe kam chceš spotrebiče umiestniť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?