Čo je práve "trendy"

Mimo technických záležitosti. Čo teraz momentálne frčí v zariadení domu? Sú stále v centre biele lesklé kuchyne? Aké dekoračné obklady používate? Dáva sa ešte do obývačky štiepeny kamen? Alebo to už je dávno pass. Máte niekto Chesterfield sedačku? Ako ste ju kombinovali? Ak mate nejaké inšpirujúce fotky sem s nimi. 😊 Ďakujem za každú radu
Odpovedať
tak mame sem nahadzat fotky zo svojho sukromia alebo ti mame poradit? Trendy je kadeco. Akurat tretia doba kamenna zda sa, ze uz opustila obyvacky v tychto zemepisnych sirkach. Ale inac fici vsetko co si len vies predstavit. Od "Toscanska" na Zitnom ostrove az po kanadsky zrub a vsetko medzi tym. Od ikea az po Favi.sk... Ale aj tak ti poradim: Vykasli sa na to co je trendy, nakup a zariad sa podla toho co sa tebe paci a na co ti staci penazenka. V konecnom dosledku je zvysok sveta nic do toho ci si das Chesterfield sedacku vedla Billy kniznice a na zem polozis koberec z MM.
Odpovedať
@nataliagem chcel som reagovat nejako x ostra, ze sedlacina cista, ale na druhej strane poznam ludi, co si to daju dokopy takto aj dnes a su s tym spoko. Takze ak sa ti to tak paci tak kludne. Najhorsie na tom je ked sa ludia hraju na nieco, na co nemaju. Daju si leskle podlahy, leskle kuchynske linky, zabiju to imitaciou kamena z mm, napodobeninou chesterfieldky a lustrom za 50 eur. Cim nechcem povedat, ze luster za 50 je zly. Ak mas na luxusne zariadenie, tak si zaplatis dizajnera, ktory ti navrhne interier a este ho aj povybera a zariadi. Pozri si na styly ako skandinavsky, vidiecky, provensalsky, hygge. Su to podobne styly, ktore su moderne a nadcasove stale a su prevazne o doplnkoch.
Odpovedať
@nataliagem v kúpeľniach fičí drevo a pred dvomi rokmi fičalo. Drevo je niečo teplé co podľa mňa nemá mať studenú keramickú dušu. Takže máme kúpeľňu akú mame a nie podľa trendov. A áno, kuchyňa bude biela lesklá plus dub trámový. Nie preto lebo trendy ale preto lebo sa mi to páči tá kombinacia. Toť môj názor.
Odpovedať
@nataliagem verim že máš aj okna antracitove, inšpiroval ťa každy jeden novy dom na ulici.
Odpovedať
Profilova fotka
@nataliagem moderne je hlavne to, co sa tebe paci! kazdy ma iny vkus. no je pravda, ze biele leskle kuchyne este podla mna dost idu ale pridali sa k nim aj tmave kuchynske linky a taktiez vintage kuchyne. co sa tyka podlahy, tak teraz su moderne tie velkometrazne dlazby a v kupelnach drevene obklady. ale ako som v prvej vete napisala, hlavne si daj to, co sa tebe paci!
Odpovedať
Kamen v interieri je podla mna out uz velmi dlho. mne sa to nikdy nepacilo. Kuchyna nemusi byt len leskla, ja som si dala matnu a mne sa to paci viac ako leskla. Chces sa riadit tym co je in a nebude sa ti to pacit? Ty tam budes zit, tak daj co sa ti paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla presne toto som chcela ist pisat aj ja, ze ona tam bude zit a ze si treba dat nabytok a zariadenie podla vlastneho gusta a nie podla toho, co je trendy!
Odpovedať
@nataliagem Ako kedysi reklama na pitivo - "imidž je nanič, nasleduj smäd". Alebo čo to tam trepali. Zariaď si príbytok podľa seba a nie podľa nejakej módy, trendov a podobných vtákovín. Dnes je v móde jedna vec, zajtra zas druhá, to by musel človek meniť interiér stále. Ak si zariadiš podľa seba, budeš určite spokojná. Možno frčí-frčala biela linka, mne osobne sa jednoznačne páči skôr tmavšia, kedysi som videl peknú v Datarte vystavenú. Čierna. Praktická, jednoduchá, výborne riešený odkladací priestor. Hlavne aby všetko malo svoje miesto a ľahký prístup. A samozrejme kamenná doska z tmavej žuly. krása. Možno frčí kožená sedačka. Ja som skôr na pevnú, odolnú látku, možno niečo na spôsob vrecoviny. Tiež je to dosť praktické a aj odolné. A aj to dobre vyzerá. Nepáčia sa mi príliš lesklé materiály. Radšej mám matný povrch (bez ohľadu na trendy, ... 🙂 ). No a k tomu vinylovka do celého domu. možno do izieb koberce. Všade samé LED-ky, úsporné, fajn svetlo. A mať peňazí, kašlem na nejaký luxus, značky a podobné somariny. Ale idem do kvality, praktickosti, vzhľadu, ... . Veď si to robím pre seba, pre rodinu, nie pre ostatných, aby mali čo obdivovať. 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Neriešila by som, čo je trendy, ja sa riadim tým čo sa mi páči a veci vyberám tak aby boli nadčasové, aby ma to neomrzelo po chvíli a aby sa to dalo jednoducho kombinovať. Mám proste rada jednoduchosť 🙂
Odpovedať
Môj názor na rýchlo meniace sa trendy (nielen) v interiéri je rovnaký, ako sa spomína už vyššie - základ zariadenia jednoznačne zvoliť radšej nadčasový a hlavne praktický. Ľahšie zmením v interiéri doplnky, ktoré nestoja toľko a ich obmena je rýchlejšia a lacnejšia než výmena kuchyne alebo nábytku. Človek by si mal hlavne vytvoriť prostredie, v ktorom sa cíti dobre, pohodlne a uvoľnene. V tom tkvie pocit domova. A nie byť otrokom domácnosti a trendov každých pár rokov. Radšej kvalitu ako kvantitu.
Odpovedať
Treba mať svoj vkus.Ak ho nemáš tak verím že ti tu ludia poradia.Ale každopadne je to smutné.
Odpovedať
Ľahko sa vám radí, ak máte schopnosť a cit zariadiť si interiér, ale veľa ľudí ju nemá a potrebujú okopírovať niečo, čo sa im zapáči. @nataliagem ak vám môžem poradiť, skúste katalógy výrobcov nábytku, svietidiel ... ( nie e-shopy, ale normálne katalógy v špecializovaných predajniach) V nich sú obrázky zariadených interiérov a dá sa v nich inšpirovať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Trendy sú pre ľudí bez vkusu. Zožeň niekoho kto ti pomôže zariadiť vkusne, nie trendovo a nebudeš musieť prerábať vždy keď sa trendy zmenia. 😉
Odpovedať
Naco ten zbytočný hejt. Nestačila by odpoved z v 2020 letí.........
Odpovedať
Profilova fotka
Ohľadne toho, čo je trendy je veľmi veľa článkov, napríklad https://www.toptrendy.sk/trendy/1557-... 😉
Odpovedať
@skpeter Len preto, že niekto s niečím nesúhlasí, nemusí to byť hneď nejaký pofidérny hejt. Proste niektorí majú iný názor. Inak tu, na MS, je veľmi veľa fotiek od ľudí ako to majú zariadené. Skôr by som bral inšpiráciu tam. Ale určite jednoznačne si to musí spraviť podľa seba, veď pani/slečna @nataliagem tam bude bývať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?