Čím zakryť regál

Poraďte, čím zakryť takýto hliníkový regál, aby dnu nepadal prach. Napadla ma hrubšia látka, prilepená suchým zipsom. Voredu nejakú garnižu? Ale akú? Police sú na balkóne na bežný balkónový bordel :-).
Odpovedať
Profilova fotka
plastová (foliová skrika šatník z kauflandu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
neskúšali ste vrchnú policu len prelakovať?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Klasická igelitová plachta, alebo cover na zips postačia. S pozdravom Majster regál.
Odpovedať
Profilova fotka
Heh cim chces. Alebo lepsie povedane co bude lacnejsie to bude lepsie :)
Odpovedať
asi tak nejak. ked ho mate na balkone, tak by som volila asi igetil a tie su tiez v tejto dobe celkom pekne potlacne, nech to teda aj nejako vyzera
Odpovedať
myslim, ze autorka ma za dva a pol roka problem davno vyrieseny
Odpovedať
@zita19 To len majster regál sa toť včera registroval a stihol vytiahnuť všetky staré témy, kde sa vyskytlo slovo regál alebo polica, aby si urobil reklamu. Ale holt, má PRO účet, takže môže ponúkať svoje služby. A zaujímavé, že koľkí sa chytia obnovenej témy a odpovedajú na roky staré príspevky. Nepozerajú na dátum zadania otázky.
Odpovedať
@chrobak7 ale aspon to nie je Radusko a ani tie pridrbane zlavove kupony, co sa tu objavuju kazdu chvilu.
Odpovedať
Profilova fotka
@yimi Zakrývacia plachta, väčšinou modrá, nestojí v záhradkárskych potrebách takmer nič. Kľudne by som ju kúpil a najprv by som zakryl jedným kusom bočné a zadnú stenu regálu (dá sa na ten regál veľmi dobre prichytiť a druhý kus by som spravil tak, aby zakrýval vrch a predok s tým, že predný diel by som po dĺžke od hora dole rozrezal a dal by sa na každú stranu 45 cm odhrnúť, ak potrebuješ z regála niečo vybrať. :-)
Odpovedať
@jamk1 Mam pocit, ze dokonca v obi a takychto obchodoch ta plachta este aj lacnejsie vychadza ako v zahradkarskych potrebach, to je zanedbatelnych par € :)
Odpovedať
@chrobak7 Zacal reagovat: @marek11122 neskúšali ste vrchnú policu len prelakovať? 19. sep o 15:09
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Mám rovnaký regál a ja som poličky z jednej strany potiahol samolepiacou tapetou. http://www.modrastrecha.sk/blog/jamk1... Obrázok 431 - 436
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zita19 Títo dvaja sú dôkaž, že ľudia nečítajú diskusiu, nezaujíma ich ,čo píšu iní, len chcú reagovať na prvý príspevok. @jamk1 @deddik Myslím, že zadávateľ to už má po 2 rokoch vyriešené.... ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 No neviem... ja sa s pivnicou tiež mordujem už cez štyri roky a stále nie je dokončená. :o) Ale zase aj keby už mal problém vyriešený, občas obnoviť tému, pripomenúť problém a ponúknuť riešenie nie je na zahodenie. :-)
Odpovedať
@jamk1 Ako v pohode, len mi príde zbytočné vyťahovať staré témy, pokiaľ žiadna otázka nebola zadaná. Viem, že si ju nevytiahol ty, len si písal zadávateľovi, ktorý tu bol naposledy pre rokom. Skôr sme sa so @zita19 zabavili na tom, že niekto otvorí tému z dôvodu reklamy a hneď sa rozprúdi diskusia. Takže neber to v zlom, že by som ti to vyčítal alebo ťa kritizoval. ;-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 Nie v pohode. A aj ak by si ma kritizoval, tak by som nemal dôvod sa nejako urážať, či hnevať. Kritika je väčšinou k prospechu veci. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?