Čierne oceľové trúbky ako výplň schodiska

Chcem pouzit ako vypln vnutorneho schodiskoveho zabradlia cierne trubky priemeru cca 10 mm. Vie mi niekto poradit ci sa daju take kupit uz z vyroby, alebo musim riesit nejaku farbu a resp. ako to spravit aby to bolo odolne na oder, pripadne poskriabanie. Aj ked po namontovani by nemalo hrozit poskodenie.
Odpovedať
@pistikus prečo rúrky, to sa rieši guľatinou.
Odpovedať
@pistikus https://www.oceloverury.sk/pre-ocelov... http://www.predajrur.sk/ Alebo Ferrona, Raven, nejaky obchodnik s hutnym materiálom co mas blizko. Len 10 mm rurky, to uz je fakt tenulinke a tazko zohnatelne. Hlavne daj pozor aby si v nahlom pominuti mysle z tej radosti, ze ich najdes nekupil zakruzovane z nejakého papierového pliesku. Tie by som nedala ani k fazuli, nie to na zabradlie A povrchova uprava? Bud si das cele zvarene zabradlie (alebo casti) napraskovat niekde vo firme alebo natries sam, nejakym emailom na kov
Odpovedať
@viktor811 mose byt aj gulatina, ale v ciernej @zita19 ja viem ze kto predava cierne zelezo, ale to je cierne myslene bez povrchovej upravy. A potrebujem len cca 32 ks á 1 meter. Z natierania mam trochu obavu. Kvalita farby aplikacie, stekance a tak.
Odpovedať
@zita19 cosi som vygooglil. Zajtra volam do italinoxu. Vola sa to kolorovane trubky. Tak so zvedavy.
Odpovedať
@pistikus tak ako strojar nieco malo o hutnych materialoch viem. Ako 35 rocny zamestnaec v huti viem o tom celkom dost, aj ked rury robime len spiralovo zvarane :-N Mal si napisat, ze chces cierneny povrch ;-)
Odpovedať
@zita19 no a co poradis s ciernenym povrchom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?