Cena schodov a spokojnost

Chcel by som sa opytat ci mi neviete povedat kolko moze taketo schodisko stat (eur aj zivotnost) ? Celkom som z neho uneseny, len neviem ci je bezpecne a cenovo dostupne. Aktualne mi v obyvacke "zavadza" kovove schodisko do podkrovnej casti a toto sa mi velmi paci - skor ma nasiera. Mal niekto skusenost s SCHODY FRAŇO ? Pozeral som ich galeriu http://www.schodyfrano.sk/galeria/fil... ? a pride mi ze sa specializuju na "lukrativne" schody.
Odpovedať
Foto ake mas schody teraz?
Odpovedať
@odzgon To nie sú "schody" ale skutočne ukážka dizajnérskeho, remeselného a projektantského umenia. Bezpečnosť je ale veľmi otázna s ohľadom na pohyb menších detí. Pozvite ich k sebe, ukážte im do akého priestoru schody potrebujete a vypočujte si ich názor a doporučenia.
Odpovedať
S takymto schodisko s istotou neskolaudujete. Zabradlie musi mat najvacsie rozostupy tusim 12 ci 20 cm??? je na to norma, skratka aby tadial neprepadlo dieta.
Odpovedať
Profilova fotka
@niless vsetko urobi kavicka a kolacik s usmevom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr Mozno, ale nechcela by som zit s tym pocitom, kto kedy odtial padne...
Odpovedať
fugas20 - Zena zakazala, vratj ten "bordel co tam mam, chces dat na internet !? " Tak som nasiel nieco podobne na nete. Vyzeraju takto, len su s kovu :) martin1234321 - mas pravdu za pokus nic nedam. Snad mi nepadne sanka niless - Dakujem, mas pravdu, overim si to, skutocne su to schody pre "kaskaderov"
Odpovedať
@niless Presne. Potvrdili my ze takto by sa to nedalo skolaudovat. Ze majtela upozornovali na "nebezpecie" a nesulad s normov, ale majitel ich chcel taketo, tak ich ma. - Nas zakaznik, nas pan :). Musim povedat ze ma dobry vkus a vraj ich dostal za cca 10 tisicom eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?