Biela matna vstavana skrina

Chceli by sme do spalne cisto bielu vstavanu skrinu, rozhodli sme sa pre matnu, len nevieme aky material pouzit, aby skrina nebola prilis fadna. Skrina bude bez uchytok. Dnes som bol pozriet Egger PerfectSense W1100 PM/ST2, ale ten maly kusok vzorky ma moc nepresvedcil :-( Chcelo by to vidiet celu skrinu... Mate nejaky tip na material resp. foto hotovej skrine? Alebo ist do bielej lesklej resp. inu farbu? Rad si necham poradit :-) Bielu sme zvolili preto, lebo tam uz mame 3 odtiene hnedej :-) pricom postel + komody (nie su na foto) su z masivu, cize trafit sa do folie je nemozne... a nechceme, aby bola skrina dominanta.
Odpovedať
Ja mam v tej perfect sense kuchynu aj spalnu a je super. Velmi pekna, nevyzera ako lacna drevotrieska, udrzba v pohode. Ja odporucam- a ta vzorka naozaj vela nehovori, tiez som mala obavu, ale vysledok prekvapil. Hrany name z takeho hnedeho 3D pasika- akoby drevo, pekne ozivi a zabrani zaneseniu spiny v medzierke medzi prednou plochou a hranovackou- comu sa pri bielej nevyhnes.
Odpovedať
@maminecka2 nemohla by si mi spravit par fotiek? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 fotka by aj mna potesila a celkom aj keby si cenu napisala ;-) Ak by ti to nevadilo ;-)
Odpovedať
Kuchyna + detail hranovacky
Odpovedať
@sprite001 @datelio Spalna Ceny neviem presne povedat, my sme platili nejako dohromady za cely byt- vsetky nabytky, ale kuchyna cca 6000€-- ale vsade sufle tip on blumotion, rozne vyklopy, rozne upravy...-- tym sa velmi zdvihla cena. Jedna kocka v inej teme si davala nacenit perfect sense a obyc. "perlicku"-- a rozdiel na 5000€ Kuchyni bol mozno 250€
Odpovedať
@maminecka2 krasna kuchyna! Akú mate podlahu a ako sa udrzuje?
Odpovedať
@maminecka2 dakujem za fotky, mate to naozaj velmi pekne :-) Ta hrana je zaujimava. Niekde som cital, ze sa daju robit hrany aj nejakym laserom tak, ze nie je vidiet to lepidlo resp. spoj ABS hrany a dosky. Ak to nebude vediet stolar zabezpecit, asi pojdem tiez do tmavej hrany, je to naozaj velmi pekne a decentne.
Odpovedať
@maminecka2 nevyzera to zle ale vela stastia pri upratovani tych vsetkych bielych dvierok
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 ten cenovy rozdiel urcite nieje spravny ved len tabula perfect sense stoji 250e a ma 5.96m2 a to staci tak na 2.5metrovu kuchynu a ta zas nestoji 5000
Odpovedať
Profilova fotka
@felcon vidno ze tomu nerozumies na tom neostavaju odtlacky je to totiz lakovany povrch
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 Z coho mas pracovnu dosku pekne to doladuje priestor
Odpovedať
@katelinn Dakujem :-) Podlaha je marmoleum- a je to cista katastrofa :-D Vidiet kazdy ... , skvrny doslova drhnem, no radost velka. Chcela som si zo zufalstva kupit parny cistic, tak som zistovala ci sa moze pouzit a oficialne vyjadrenie zastupcu vyrobcu, ze sice Karcher to asi aj ma v popise pouzitia, takze by problem nemal byt, ale oni to v navode na udrzbu nemaju, takze mi to neodporuca.... Tak teraz hravame s detmi hru kto objavi a vycisti viac skvrn, a prestala som sa divat pod nohy 8-( @sprite001 Dakujem. Ano, o tom laseri som tiez pocula, skus. @felcon Joj, praveze udrzba kuchyne je perfektna. Fakt akoukolvek handrou pretriem a netreba vobec drhnut- aj zaschnuty pretlak, cesto... Jedine fixy apod. kreativnu cinnost mojich deti riesim Cifom. Takze fakt spokojnost. (Na rozdiel od tej podlahy, no co uz.)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wolodymyr mas pravdu, nerozumiem tomu skoro vobec, kedze toto bude mat na starosti moja manzelka. no este si nejake dva roky pockame, pokial postavime dom. a vdaka za vysvetlenie @maminecka2 tak super, budem aspon do buducna vediet :-)
Odpovedať
@wolodymyr Ta baba to pisala pri celkovej cene za konkretnu kuchynu ze rozdiel v prevedeni by bol tych "par" evri- samozrejme ze u kazdeho to moze spravit inu sumu v zavislosti od mnozstva materialu. Dosku mam Technistone.
Odpovedať
@felcon Ano, pokial bielu, tak velmi odporucam tento Egger perfect sense (je aj v lesku). Mozem to porovnat aj s lakovanym povrchom (mam v kupelni) a toto na kuchynu ani omylom- vidiet prskance, velmi lahko sa poskriabe, celkovo je lak taky krehky. A v cene bol o vyse 20% drahsi.
Odpovedať
@maminecka2 vdaka za odporucanie. aj ked to bude chvilku trvat, pokial zacneme riesit tieto veci. no budem vediet, mozno aj potom neskor napisem, ak zabudnem dovtedy
Odpovedať
@felcon Jasne, vsak uvidis havne co si kralovna kuchyne vymysli ;-)
Odpovedať
@maminecka2 Super ;-) ;-) Máš veľmi zaujímavú kuchyňu ;-) Takéto inšpirácie teraz potrebujem, keďže idem tiež prerábať
Odpovedať
@marianna_1 Diky, tak vela stastia a peeeevne nervy ;-)
Odpovedať
@maminecka2 dakujem za info, uz som podobny nazor na marmoleum pocula, takze vypadava z výberu. Je to pre nas pri našej domacej prevadzke riziko.
Odpovedať
@katelinn Este jedine skusit tmavsi odtien a nieco zihane, mramoroidne, mozno by to bolo lepsie. A ak sa predsa rozhodnete pozor na firmu aku si vyberiete, mozu to polozit uplne ze katastroficky. My by sme vedeli natocit telenovelu poctom casti konkurujucu aj Panelaku... :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 tak to potom nie je nejaky rozdiel, ked si vezmem na kompletku tu cenu, super to mate 8-)
Odpovedať
@maminecka2 Ďakujem ti veľmi pekne, tie nervy budem veru potrebovať :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@maminecka2 Paradna kuchyna :-) . Ako vidim, ste bez digestora (ani my nebudeme mat) a v casti mate kuchynu znizenu (u nas sa to bude riesit sadrokartónom) ;-) . Este sa chcem spytat - aku ste dali zastenu? Zvazujeme lacobel biely, len neviem co udrzba.
Odpovedať
@kreola Ahoj, dakujem. Ale zdanie klame, lebo digestor tam je ;-) Samozrejme ze ho pouzivam hlavne ako svetielko 8-) Zastenu mame lacobel sivy- uplne super, staci clin a handra, ale to sa mi samozrejme tiez musi chciet :-D Len si daj pozor na osadenie, lebo nam ho najskor nalepili ze sa dotykal pracovnej dosky a praskol. Ale firma vymenila a uz si dali pozor (snad). Strop mame znizeny tak ze v ostatnej casti obyvacky je strop cez dve poschodia (mame mezonet).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?