Bezpečnostný systém do domu

Prosím poraďte ktorí máte nainštalovaný nejaký bezpečnostný systém v dome proti vykradnutiu. Načo si pri výbere a inštalácii dávať pozor? Ktoré máte odskúšané? Dá sa to inštalovať aj keď už máme omietnuté a omaľované? Ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa to inštalovať aj keď máte vymaľované , výsledok je v cene citeľný
Odpovedať
Profilova fotka
@miluska3 Ahoj systemy su rozne ale take obycajne ktore budu pre teba postacujuce su DSC,Paradox,Jablotron,Satel...... Asi na tvojom mieste by som zvolil ten jablotron jednoducha montaz a programovanie ktoru zvladne skoro kazdy.Bezdratove cidla atd. si urcite nedavaj pokial to nieje nutne treba menit baterie nieje to dajako casto ale predsa a hlavne je to drahsie ako pise johny.Vzdy sa da najst nejaka cesticka kadial kablik natiahnut :-)
Odpovedať
Ideálny je systém s hlásičmi na kabeláži, no bezdrótové EZS ústredne sú dnes za prijatelnú cenu, len záleži na počte čidiel. Bezdrótove čidlo je cca. 5-6 krát drahšie. A systém vybrať od overenej značky, no name sa preplatí pri servise, nadávajúcich susedoch(siréna pri falošných poplachoch) a prevolaných minútach. :-)
Odpovedať
ja planujem tiez ale kamerovy system nejaky co nahrava 3 mesiace v jednom kuse.poradte nejaky.aspon na 3-4 kamery.
Odpovedať
My máme bezpč. systém od Jablotronu. V místnostech máme pohybová čidla, při narušení řve vnitř. siréna, vytáčí nám upozornění na mobily a teď jsme ještě napojeni na PCO (měli akci 1/2 roku zadarmo - dál uvidíme, ještě nejsme rozhodnuti). Venku máme 3 kamery, které se při pohybu zapnou a nahrají, co se děje. Můžeme si dům kontrolovat i z práce - na obrazovce počítače je možno zobrazit postupně výstup ze všech tří kamer, takže vidíme, co se děje kolem celého domu. V obýváku máme monitor, na kterém se zobrazuje totéž. Je to fajn, když někdo zvoní, tak nemusím ani ke dveřím , vidím, kdo tam je, :-D a nezvané hosty (různé prodejce apod.) odpálkuji přes telefon. Ještě máme 2 požární hlásiče. Nevím, jestli jsem to popsala srozumitelně, jako ženská tomu zase tolik nerozumím.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za odpovede. Aj nám sa pozdával Jablotron.Sama som zvedavá ako to dopadne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aneri53 akej znacky mate tie kamery?
Odpovedať
@aneri53 mozem sa opytat, kolko ste zaplatili za tento bezp. system aj s montazou? Odpoved kludne aj do IP. Dakujem. :-)
Odpovedať
@petogen @aneri53 Aj ja by som poprosil cenu do IP, tiež plánujeme niečo podobné.
Odpovedať
@marcelbarta Sada ústředna + čidla pohybová OASIS JA 80
Odpovedať
ahojte...mate niekto na dome vonkajsie pohybove detektory? spusta sa poplach casto kvoli mackam a pod???
Odpovedať
ja mám najký čínsky alarm 5 pobyhových čidiel vnútorná + vonkajšia siréna čidlá na oknách je to GSM posiela a volá na predolené čísla a stál asi 200 EUR plus 3 dialkové ovládania a bez problémov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@aneri53 mozem aj ja poprosit cenu do IP? dakujem ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@pleco myslis, ze to za 2 roky neporiesil ? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?