Alarm, kde v KE kupit?

poschodovy rodinny dom chcem zabezpecit vonkajsom domu + vstupne dvere domu + asi dam 2 cidla na pohyb aj dnu na prizemie moj predpoklad je ze budem potrebovat 5 cidiel na pohyb a este vstupne dvere, vonku klasika sirena chcem potahat kable - videl som tu odkaz na nejke komplexne BEZKABLOVE riesenie, napr. http://www.paradox-alarm.sk/index.php... takze predpokladam, ze ked to bude s kablami, tak to bude lacnejsie, ci? dnu pri vstupnych dverach bude klavesnica s displayom, nieco ako na prilozenom linku mat nejake odporucania a kolko by to asi stalo? myslim to riesenie. v podstate potrebujem presne to co je na vyssie napisanom linku ale nie bezdratove
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 Ja by som to riešil cez nákup v psom útulku ...
Odpovedať
Profilova fotka
@laco17 Laco nebuď zlí ...:-)
Odpovedať
na linku je Kompletný drôtový systém ( bez kabeláže!) pre objekty 5 miestností - samoinštalačný balík, preco si myslis, ze je bezdrotovy ?
Odpovedať
@jojo2jojo asi ma zmiatlo bez kabelaze poznamka ... uz sa mi ozvali dvaja ludia sukromne s normalnymi odpovedami, zajtra to idem riesit, nejaka obhliadka domu a navrh riesenia a potom cena a rozhodnem sa ... @majsterslovenska on nie je zly, je to len internetovy troll ... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?