Aký druh tienenia sa Vám osvedčil na veľkých, posuvných oknách?

Okná sú veľké cca 2 m x 2,20m, pôvodne som sa chcela vyhnúť klasickým hliníkovým žalúziám... o rolety deň a noc nemám záujem- keďže sa nedajú oprať :-) som bezradná.. neviem čo vybrať, páčia sa mi plissé žalúzky, ale sú hrozne drahé... chcem niečo pohodlné a hlavne funkčné... ďakujem za všetky Vaše rady a skúsenosti.
Odpovedať
#japonske_steny ?
Odpovedať
Kolko vychadzaju take japonske steny, da sa to prat alebo ako sa to riesi pri opotrebovani?
Odpovedať
ja som to riesila, tzv, japonskymi stenami. Kolajnice z hornbachu, a jednotlive diely mi usili na mieru v Popradskom eshope www.de**ria.sk kde som zadala rozmery ake chcem, vybrala latku na zaklade zaslanych vzoriek. Len pre porovnanie takto ma to vyslo 200 EUR komplet, ponuka z tieniaceho studia zacinala na 600 EUR.
Odpovedať
Jednine vonkajsie zaluzie. Ked nechces, tak jedine klimu...
Odpovedať
Vonkajšie ;-) tie klasické vnútorné ani zadarmo, aj v ostatných izbách ich idem zlikvidovať a dať vonkajšie tiež.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze najlepsie riesenie budes mat ked das zvonku zaluzie. Z vnutra by sa mi to tam nehodilo a ked ich ma este posuvne
Odpovedať
Profilova fotka
ta klima je asi lepsi napad ako tie zaluzie, ci chces silou mocou nieco take?
Odpovedať
bez zaluzii ti ani klima nepomoze, slnko bude svietit do oci.
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim, ze vonkajsie zaluzie su najlepsim riesenim. Asi myslite, vyhnut sa klasickym roletam. Tomu rozumiem, ale zaluzie su aktualne spickovy produkt :-) Aj z hladiska funkcnosti aj udrzby..
Odpovedať
zamna urcite zaluzie. tiez davam na vsetky okna vonkajsie zaluzie. a okna su najmensie 2,2x2,2 az 2,2x5,3m. jednak to tieni, da sa to regulovat a jednak sa dom nebude prehrievat vplyvom paliaceho slnka na sklo. vnutorna zaluzia je skor doplnok ako funkcna vec
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?