Aký domový video telefón kúpiť?

Profilova fotka
Viete mi poradiť dodávateľa na kvalitný domový video telefón, resp. intercom, ktorý slúži ako domový vrátnik. Na fasáde je zvonček a malá kamera, v dome je displej a ovládanie mikorfonu a zámku. Ďakujem.
Odpovedať
ahoj, pozri tu je tema o tom..http://www.modrastrecha.sk/forum/tema/videovratnik-2/
Odpovedať
http://www.protecta.sk/predaj/18/VIDE...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Poradite dobry vratnik?
Odpovedať
@tinka1987 dobry? Ake parametre by mal splnat? Ake mas naroky? Do akej sumy?
Odpovedať
Profilova fotka
@falcion moc sa vtom nevyznám cenovo tak 200_300, vieš mi pomoct
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoška má niečo podobné ale viem že za to dala oveľa viac peňazí :-) ja som myslela že je to tak vo filmoch maximálne :D ale ona si pochvaľuje. Neviem že aká to je značka ale viem že to má dobrú odolnosť a tak. A aké veľké by o malo podľa teba byť? Lebo existuje aj menšie aj väčšie displeje tak asi aj podľa toho potom tá cena
Odpovedať
Profilova fotka
@guesell 7palcovy
Odpovedať
Profilova fotka
Pozerala som legrand aj emos, tie sa chýba tak okolo 300
Odpovedať
Profilova fotka
Poprosiť to nikto nemá
Odpovedať
@tinka1987 neviem ci je to daky zazrak ja mam cinu to je take daco ako emos ked som skusal tak obraz bol nad ocakavanie dobry, inak to posobi dost lacno. Myslim ze staci aj obyc. zvonckek a kamery poriesit samostatne
Odpovedať
Profilova fotka
@danitko my máme tento a sme spokojní. http://shop.emos.sk/zbozi/3010000112-... máme na dome aj kamerový systém napojený na TV, ale nemám doma TV pustený stále a bránu máme ďaleko od vchodu do domu, tak nám je videovrátnik praktickejší ako otvárať okno a utekať von :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mám ho v kuchyni a ako niekto zazvoní, tak sa automaticky na obrazovke ukáže kto je tam a je na nás, či sa ozveme alebo nie, a pri každom zazvonení automaticky uloží do pamäte fotku toho, kto zvonil, čiže si vieš skontrolovať, keď nie ste doma - čo ma tak ešte napadlo
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím. Má niekto nejaký názor (skúsenosť) na tento? - http://vratniky.legrand.sk/produkt/cl.... Je to novinka, celkom zaujímavé veci to dokáže... Otázka či by to stálo za tú cenu.
Odpovedať
kvalita za relativne rozumne peniaze 😉 http://easydoor.sk/sk/instalacne-vide...
Odpovedať
@mirecr a kde je cena?
Odpovedať
@cvoky8 netreba sa bat pouzit google😉 napr. tu: http://www.electro-shop.sk/alarmtechb...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, obnovím tému. Aký videovrátnik kúpiť. Prioritne by mal slúžiť ako domový zvonček, s kamerou, ideálne pohybový senzor na spravenie foto alebo videosekvencie. Otváranie bráničky nepotrebujem. Ide ale aj o to, že prípravu mám vo vnútri 2xFTP kábel, z čoho ide jeden cez domový rozvádzdač, kde chcem umiestnit na lištu transformátor. Druhý ide von k zvončeku. Môže a nemusí byť nič značkové. Môže byť aj čína. DAjte tip. Emos má napr. zdroj za 39 € a vrátnik cca 180 €, na ali som našiel zdroj za cca 7 a vrátnik za 70. Čo poradíte?
Odpovedať
@pistikus mame toto https://www.tesa-systems.sk/katalog/z... a spokojnost. Existuje verzia s/bez RFID
Odpovedať
Nechcete niekto Legrand?m na predaj biely.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@marcel714 môžem poprosiť typ a cenu?
Odpovedať
@marian3385 Uz to nie je aktualne.
Odpovedať
Zdravím, chcem sa opýtať, či má niekto videovratnika od Emosu? Aké máte skúsenosti. Alebo iné značky? Mne elektrikari radia len Legrand alebo od Hikvision.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@dracik333 zdravím aký ste nakoniec kúpili a ako ste spokojný práve riešim tento problém z kupov dakujem za každú radu
Odpovedať
Ja som kúpil z aliexpres HIK IP Doorbel. Poslané zo Španielska, za tri dni som to mal doma. Tu na Slovensku to stojí okolo 800€, zo Španielska 200€. Napojil som vnútornú aj vonkajšiu jednotku cez Lan kábel na internet a napojil na elektronický zámok a funguje celkom dobre všetko. Môžem aj cez mobil otvárať, pozerať, rozprávať sa. Je k tomu pribalený stručný návod v angličtine. Takže z Číny asi len pre skúsené technické typy, ktorý vedia aj cez počítač to nakonfigurovať. Mám akurát problém s microfonom, predajca mi poslal dva nové mikrofóny a tri čipy na otváranie zdarma. Čipom si každý otvorí bránu. Mikrofón som si vymenil sám, podľa návodu, ktorý poslal. Ja som spokojný. V noci vidím cez infra pekne, ako keby cez deň som pozeral, kto zvoní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?