Akú záclonu do kuchyne, pri varnú nosku

Profilova fotka
Čaute, Dnes som zistil že mám trochu problém so záclonou do novej kuchyne. Problém je že pri okne v rohu je plynová varná doska a príde mi riskantné dať klasickú záclonu, ktorá by bola po parapetu. Obzeral som po internete čo existuje a zatiaľ ma najviac zaujali tie šnúrkové záclony, lebo sa dajú dať do takého jedného zväzku. Tým pádom by spodok záclony končil v strede okna a nie pri ten varnej doske. Nenapadá niekoho ešte nejaké iné riešenie? Lebo manželke sa tie šnúrkové záclony nepáčia :)
Odpovedať
Idealne nedat ziadnu :-) mali sme tak isto orientovany sporak, zaclonu som uplne zrusila.
Odpovedať
a co tak len kratku zaclonku hore? Dostat v Baumaxe ako aj v zaclonovych predajniach nalepovacie teleskopicke tycky, na tie pekne navlecies zaclonky a finito. ;-) Nieco taketo: http://www.moebelix.sk/koberce-textil...
Odpovedať
@pmasarik manzelke sa vobec necudujem, ze sa jej to nepaci :-D Nedala by som nijaku... ved tam mate stromy.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som nedala žiadnu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
naco zaclonu??dava si ju este vobec niekto????ak ano tak sa cudujem,je to len obycajny zberac prachu 8-) V celom dome nemam 1 zaclonu,ved naco aj by som mala,nepotrebujem ju.Zbytocne by mi len tienila,a musela by som ju stale prat v pracke,aby bol krasne biela a aby mi vonala:-) Pozeram, ze na oknach mate zaluzie,tak pytam sa naco zaclonu? :-N Ja som to napr poriesila roletkami,vid foto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapa34 ja tiež zvažujem nad nejakou roletkou, možno tú deň-noc. Nemám na kuchynskom okne žalúzie, buď dám iba roletku alebo nič
Odpovedať
Profilova fotka
Dík za názory, ale nám to príde teraz také moc "holé", možno je to len o zvyku. Ešte som našiel rímske rolety, to by tiež nemuselo byť zlé.
Odpovedať
Profilova fotka
@pmasarik Tiez navrhujem rimsku roletu v nejakom modernom prevedeni ;-)
Odpovedať
krátka záclona alebo táto roletka lístková je super, mne sa tiež holé okná nepáčia, také nezabývané a neútulné, ale každý nech si dá čo chce, aspoň to nebude všade uniformné pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?