Akú záclonu alebo záves na tento oblok?

Dobrý deň, prosím nejaké šikovné žienky o názor alebo dobrú radu....chcela by som trošku zútulniť detskú izbu, rada by som len niečo jednoduché, bez nejakých vzorov, ale neviem aký spôsob zavesenia použiť....a hlavne, keďže na pravej strane obloka nie je voľný priestor, neviem si dať rady, ako to mám dať ušiť, aby to nevyzeralo ťažkopádne. V byte nemáme záclony, ale tu sa mi troška pýta. Ale neviem si poradiť, chcela by som, aby to vyzeralo moderne a elegantne... ;-) Prosím, poradíte...?
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@jandom ahoj, ja by som dala kolajnicku, ktora sa upevnuje do stropu, po celej dlzke. Ked na nej visia zaclony, riasenie ju zakryje a vysledny efekt je velmi pekny. Kazdopadne pokial nic nebude pred radiatorom, myslim, komoda alebo stol, odporucam zaclonu (obycajnu bielu) az po zem. Na pravu stranu by som zavesila zaves, hoci aj vzorovany detsky a v strede ho zopla sponou (do dievcenskej), alebo kludne nechala len tak (do chlapcenskej)
Odpovedať
@dizajnerky veľmi pekne ďakujem... :-)aj ja som rozmýšľala nad koľajničkou, ale chcem sa ešte spýtať: radíte mi teda záclonu aj záves...? Viete, tá izba je veľmi veľmi malá, nepreťaží to ten malý priestor...? (izba má okolo 6 m) A ešte ma teraz napadlo: veľmi sa mi páčia japonské posuvné panely a predavačka mi poradila, že vraj sú aj jednoduchšie a lacnejšie obmeny a výsledný efekt je veľmi podobný.....niečo také by tam nepasovalo....? A ešte rozmýšľam, či napr. záclona až o zem nebude troška nepraktická pri malom dieťati....ale keď zase tie krátke už asi nie sú moderné a ani sa mi tak nepáčia :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@jandom skor som mala na mysli dekoracnu latku, len pas, ktory by bol na rovnakej kolajnicke ako aj zaclona. Ale moze byt aj zaves, nejaky lahucky, izbicka urcite nebude posobit tazkopadne. Japonskych panelov je viacero vyrobcov, len tie lacnejsie sa po case budu zasekavat. To by som volila aspon 2 farby alebo vzor, aby neposobila izba kancelarsky.
Odpovedať
Z obloka je pekny vyhlad na zelen, preco ho zakryvat zaclonami? Ja by som dala maximalne iba nejaky lahucky zaves v pastelovej farbe na bok okna ;-)
Odpovedať
@majki555 jéééj ďakujem, to je tiež výborný nápad, ale potom ten záves mám dať na garnížu, alebo na koľajničku...? :-)
Odpovedať
Na najaku tenku,jemnu garnizu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jandom ahoj, celkom by ma zaujimalo ako si to vyriesila? Momentalne riesim to iste, akurat, ze na volnej stene pri okne je vyssia komoda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?