Aku vybrat stolicku ?

Pozdravujem,aku by ste vybrali stolicku k sklenenemu stolu vid foto? Bude sa hodit biela-vid foto ? Dakujem za nazory,navrhy ? Ci radsej vyberat s chromovymi nozickami? Tie budu aj na sedacke,kt.je sucastou izby. Sedacka je vo farbe sivo-bezovej. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ak bude farba dreva pri oboch rovnaka tak to bude podla mna velmi pekne...
Odpovedať
Profilova fotka
@lesko4 podla mna sa táto stolicka k tomuto typu stolíka vobec nehodí,kedze jej hrany su oblé a stol ma prilis ostre hrany.Taktiez stylovo sa k sebe nehodia.Stol posobi velmi modernym dojmom,kdezto stolicky su skor rustikalne.Jednotlivo su to vsak zaujimave kusky :-) Hodilo by sa mi to k sebe,ak by mal stol mozno o nieco oblejsie hrany,ale takto nie
Odpovedať
Profilova fotka
Uff ze rustikalne stolicky :-D Bude to velmi pekne. Tieto stolicky som zvazoval no nakoniec som kupil cierne. Stol mame dubovy. Foto v albume. Odkial ich budes kupovat? Ja som ich bral v Anglicku. Inak kupoval som aj tieto biele pre jedneho kolegu tu na MS...
Odpovedať
Tiez som sa pobavila, ze rustikalne - to zas je objektivne posudenie fakt. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobra volba,bude to perfektne. Ten stol je az skoda obstavat stolickami. Nadherny kus.
Odpovedať
Ako pise @jankazb ja som volila priesvitne stolicky ku sklenenemu stolu, so zaujimavou podnozou. Chcela som aby zaujal stol, nie stolicky, ci lampa nad nim. Keby si tam mala 4klasicke nohy,boli tie stolicky fajn, aj ked za mna tieto "elektrickove" tvary stoliciek su tu v albumoch pomaly castejsie ako vianocne stromceky.
Odpovedať
Pobavili šme še , že rustikalne stoličky , kludne ich daj k tomu stolu , je to pekne .
Odpovedať
@atlaska tiez som zvazovala ako jednu z alternativ priesvitne stolicky styl SCAB Desing ,no maju vacsinou chromove podnoze a to neviem,ci k tomuto stolu az tak ladi... nieco na styl rada Wave - Zebra . Mas nejaky tip na zaujimavu podnoz :)? Maju priesvitne sedaky,niektore aj pohodlne ,ale nozicky vsetko rovnake :(
Odpovedať
vobec neposobia rustikalne ,to by ma ani nenapadlo to tejto kategorie nabytku zaradit ....
Odpovedať
@lesko4 hento okolo pohodlnej stoličky ani nechodilo, to sú stoličky nikam, lebo ani chvíľu sa na tom nedá sedieť. A lacný plast k masívnej podnoži stola? To hádam nie.
Odpovedať
my mame Queen od Pedrali, ale stol iny, mosadzna podnoz, okruly. Tiez som hladala a hladala, az mi tieto cvrnkli do nosa uplne nahodou. A dali sa aj vyskusat.
Odpovedať
@stolverka to urcie nie :) Polovicke sa zdali nepohodlne,nasli sme par vystavenych kusov v Domosse, tiez mi to prislo "lacne" k tomu stolu,ked som ich videla fyzicky...a dakujem za nazory :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stolverka sedi sa na nich velmi pohodlne. Odskusane niekolko hodin...
Odpovedať
@madein1974 na tych plastovych Marecku?
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka myslim tie co su v prvom prispevku, tie biele...
Odpovedať
@madein1974 no o tých ja tiež myslím, že sú pohodlné, žiadna pochybnosť. Písala som o nepohodlnosti tých plastakov
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka aha :-) som ta nepochopil. Ano suhlasim. Tie cisto plastove su hrozne, nechel bysom ani zadarmo. Na tom neobsedim ani 15 minut.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za komenty za rady ...stolicky kupene,takyto je vysledok :)
Odpovedať
alebo takyto pohlad...este najst vhodny konferencny stolik a koberec ....obrazy a doplnky samozrejme :) Ked v kamennych obchodoch sa nic normalne neda najst :(
Odpovedať
@lesko4 prosím, aký máte priestor za sedačkou na ten jedálenský kút? Hlavne šírka ma zaujíma. Ďakujem. Naozaj dobrý výber, krásne.
Odpovedať
@lenkuch80 2,5m je sirka medzi sedackou a stenou ...1m je stol a cca. 60cm som ratala na vysunutie stolicky z kazdej strany ,takze mame to este aj s rezervou :) Dakujem :)
Odpovedať
@lesko4 su pekne, kde si ich kupovala, dakujem
Odpovedať
@lesko4 to je nadherny stol !! odkial ho prosim ta mas ak mozes prezradit :)
Odpovedať
@darthez znama robila v predajni,kt rusili , je to dovoz z Talianska. Predajna je zrusena .Dopredavali uz len tovar ,co mali na predajni.
Odpovedať
Profilova fotka
@lesko4 Stůl se židlemi vypadá opravdu krásně, nejlepší volba ;-) Můžu také poprosit o info, kde jste židle kupovala?
Odpovedať
@lesko4 aha skoda. kazdopadne. skvely vyber :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?