Ako zrealizovat otvor pre LED zdroj svetla do vitriny

Ahojte, mame poskladanu presklenu vitriny. Prikupili sme k nej aj LED svietidla na rozptilove osvetlenie polic. Co sme rozmyslali, tak kabel tam mozeme priviezt len z poza smrekolitu - tak by to bolo najestetickejsie. Ako by ste navrhovali vytvorit tento otvor tak, aby nedoslo k poskodeniu? Vrtat, alebo? Dat tam nejaky umely pruzok na zakrytie nedokonalosti po vrtani? Nemame s tym ziadne skusenosti. Posielam ilustrativny obrazok: https://www.asko-nabytok.sk/images/as... Dakujem, Igor. P. S.: Taketo su tam privody: https://sk4.staticac.cz/foto/compress... Funguje to na tlacidlo. Je moznost vymenit to tlacidlo za nieco ine? Trochu mi pride neprakticke stlacat tlacidlo stale, ked pride clovek do obyvacky.
Odpovedať
kupit hrncovy (vykruzovaci) vrtak a s nim vyvrtat niekde v rohu, kde to vidiet nebude. Na kable staci aj tenkym vrtakom prevrtat 3 diery do kruhu a zapilovat pilnikom. Zavisi ci tade budete tahat len kabel alebo aj koncovku do zazstrcky. A dostat aj nabytkove zaslepky na diery pre kable, take plastove, ale to treba dohladat na nete
Odpovedať
@zita19 Dakujem za tip ;)
Odpovedať
@igorf presne za ledkou dieru 4mm vrtákom a nebude to vidno
Odpovedať
@igorf máte takéto osvetlenie https://www.drevona.sk/sub/drevona.sk...
Odpovedať
osobne by som sa na to vykaslal, po par dnoch ci tyzdnoch to uz nezapnes a ani si nespomenies, ze to tam mas...uplna zbytocnost, vlastna skusenost..
Odpovedať
@igorf Ono to fakt vyzera pekne. Par dni. Ked potom clovek zisti, ze treba kvoli prachu a cmuham castejsie vitriny cistit, tak to potom uz radsej nezapina..
Odpovedať
mala som take na obyvackovej zostave z decodomu. origos. kupila som programovatelny ovladac, takze netrebalo zapinat, len som stlacila tlacidlo na ovladaci. realita? zapla som to asi raz...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?