Ako zmenit-renovovat?

Ahojte. Mam pomerne kvalitne (uz roky drzia) skrinky v chodbe, ktore sa mi vsak "okukali". Nechce sa mi zbytocne vyhadzovat peniaze za nove..a aj by tychto bola skoda. Poradte ako ich zmenit. Premyslala som premalovat...hm, netusim ako by to dopadlo, ani akou technikou (nie je to masiv..). Napadlo ma dat na ne aj samolepiace folie -max.len na "predky", lebo vyspravit foliou suflik by bolo asi viac menej nemozne. Nuz, poradte.
Odpovedať
Ani google nepomohol..zvacsa som sa dopatrala len k nabytku z masivu 😔
Odpovedať
premalovat farbami annie sloan - farba drzi aj an leskly povrh bez problemov mam to odskusane. Skala farieb od vymyslu sveta. Ja by som sla do bielej/sivej + vymenit na nich klucky za pekne kovove bud do vinatge stylu, alebo nejake jednoduche technicke do moderneho .... moznosti je vela :)
Odpovedať
@katuska78 a ako vyzera zvysok? nemusis fotit celu chodbu, ale akej farby su steny? podlahy? zarubne a dvere? mas tam aj iny nabytok? ked uz sa do toho ides pustit nech to ladi a nech ti to zase nejaky cas vydrzi kym sa ti to znovu okuka ;-) ale inak ano, natriet farbou... vyskusala by som to na jednom cele suflika, ak by ti to nechytalo mozno to bude treba prebehnut smirglom. no v dobrych farbach a lakoch ti poradia aku kupit. Uchytiek je vela, podla toho ci pojdes viac vintage stylom alebo modernym. prikladam inspiraciu http://flexispyreviews.net/wp-content...
Odpovedať
@katuska78 mozno vymen par čiel suflikov za napr. biele nic viac s tym nenarobis..
Odpovedať
@arven86 stahujeme sa, zatial v chodbe nic nie je, ale "dame co mame", vsetko je to v rovnakej farbe. Skrinky su kvalitne, bola by skoda ich vyhodit, ale farbu tuto ceresnovu uz velmi nemusim.. Podlaha bude sivo biela dlazba. Bledunko siva.
Odpovedať
@katuska78 tak potom by som vsetky kusy nabytku, co mate, hodila do rovnakeho satu ;-) Premalovat a ladit to do sivej by nemuselo byt zle. Ak je podla velmi svetlo siva tak skrinky by som sla mozno trosilinku tmavsie. nie vela, tak jeden dva stupne nech aj vyniknu v chodbe. potom sem daj foto ako to dopadlo ;-)
Odpovedať
@katuska78 Vojdi do tejto skupiny http://www.modrastrecha.sk/group/3457/ Popozeraj, čo iné žienky urobili, prečítaj v komentároch, čo radia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?