Ako zavesiť obraz - fotku bez vŕtania do steny?

Uz sa mi to tu kopi, tak konecne nastal cas povesat na steny vsetko nazhromazdene, hlavne fotky a mensie obrazy. Ale moc sa mi nechce do vrtania, mate nejake tipy ako zavesit mensie a lahsie ramy? Je aj nieco ine okrem obojstrannych pasok? Drzia dobre, neodlupuju omietky ked sa davaju dole?
Odpovedať
@joto A kde take predavaju? Niekde v baumaxe a podobnych obchodoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@moratibru ja mam skusenost len s tymi obojstrannymi paskami, mala som len lahulinke obrazky ale drzali dost pevne. a ked som ich davala dole, tak som sa bala o farbu na stene, ale vydrzala bez ujmy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj známi majú takú tenunkú hliníkovú lištu navrtanú tesne pod stropom a odtiaľ má spustené obrazy na silónoch. Tá lišta má drážku na spodnej hrane a dávajú sa tam také háčiky. Takže dnes môže mať obraz tu a zajtra posunutý úplne inde bez toho aby si mala poškodenú stenu. Pokusím sa zohnať viac info o tej lište.
Odpovedať
@joto Ak su no Novaky, tak odtial nie som :) Skusim pozriet v baumaxe. @wyrky V jednej miestnosti by to mozno slo, ale kedze ide o vela obrazkov na rozne steny, tak to by bolo u nas asi prelankovane. Take klasicke velke obrazy mame normalne navrtane, mna skor zaujimalo uchytenie veci ako nastenna mapa v detskej izbe, pripadne mensie a vacsie fotky, ktore su v takych lahkych ramikoch, ze sa mi to zda zbytocne vrtat.
Odpovedať
@joto Pravda, NO je Namestovo, to je od nas este dalej :) Ten sklenar mi nenapadol, mozno aj taki ramovaci by mohli mat este nejake tipy. Vdaka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?