Ako sa vám osvedčili plisé rolety?

,ako sa čistia?Lepšie ako obyč. žalúzie? Hlavne zo strany od okna. Z vnútornej strany od izby mám predstavu, že ich len utriem alebo povysávam od prachu
Odpovedať
Profilova fotka
No tak na toto som zvedavy aj ja, lebo aj my to chceme. Boli sme si ale dat urobit cenovu ponuku v ALMIK-u a to som az zalapal po dychu ked som videl tie ceny. Potom ked som hladal na nete, tak ovela lacnejsie som nasiel napriklad tu: http://www.plissee-experte.de/ Treba skusit hladat v Googli napr. "plisse online" je tam vela roznych obchodov... Budem toto sledovat, tak dufam, ze sa objavia ludia s realnymi skusenostami.
Odpovedať
Znama si ich dala montovat nedavno akurat som sa aj ja pytala ako sa čistia a povedala ze sa daju riadne zvesit a umyt vo vani pod tečúcou vodou...ale osprchovat x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Co Vas to stalo ? Ja som dostal ponuku za 2 okna (aj ked vacsie) na 2000E,este ze som lezal pri citani. To je naozaj take drahe, ten kus latky a par AL profilov ?
Odpovedať
to aj nieco zatieni v miestnosti? Vsak cez ne je v miestnosti aj tak vela svetla :-D To uz radsej roletky den a noc...Ale ja v panelaku jednoznacne klasicke zaluzie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?