Ako presvetliť tmavý byt?

Máme byt orientovaný na východ a je dosť tmavý.S časti sme to vyriešili farebnými stenami,no stále to nie je ono...Máte prosím nejaký tip?
Odpovedať
steny by mali byt biele,jednak zvacsis priestor jednak odrazaju svetlo,farba skor pohlti...okna bez zaclon,zavesov
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshineka tak farebne steny nie su OK :) biele, blede.... maximalne jemne pastelove odtiene -- ale biela je biela. nabytok biely dvere, podlaha -- biele, pripadne nieco ako dub bieleny... ci javor -- ale ten je tak do zlta. kuchynska linka - biela. zaclony, zavesy -- ak, tak iba - BIELE.
Odpovedať
Okrem bledých stien sa skús zbaviť všetkých dverí, ktorých môžeš a opticky spojiť izby rovnakou podlahou.
Odpovedať
Mozno by som uvazovala nad ,nizsim' nabytkom. Cize sedacka a stolicky s nizsimi operadlami, prip. nizsie skrine. Za oknami Vam necloni nejaka vegetacia?
Odpovedať
Profilova fotka
Nabytok idealne v lesku, mozno stoly so sklen.doskami, ziadne tmave koberce. Ziadne tazke zavesy.
Odpovedať
@kaktusik007 kuchyna je biela,ale tam je este celkom dost svetla.v spalni tiez vdaka balkonu.jedine s obyvackou je problem.tam mame smotanovu farbu na stenach v kombinacii s bledulinko hnedou,cize trosicku tmavsou od smotanovej.neviem ako spravne nazvat tie farby :-D obyvacka uz bola aj biela,ale to nam nesedelo.necitili sme sa v nej prijemne.dvere nemame.cely byt je otvoreny a len na spalni zasuvacie.
Odpovedať
@budova1 nemame ziadny nabytok :-D neznasam skrine a ine lapace prachu.nanajvys komoda v spalni a konferencny stolik so stolikom pod telku.mame satnik,tam je vsetko.nemame ziadnu vegetaciu vonku.tym,ze je byt len na jednu stranu orientovany,mame tu tmavo.hlavne v obyvacke.
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshineka nie je to orientaciou -- nemoze byt.. ja mam byt iba na vychod a mam ho teda dost svetly.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?