Akej farby žalúzie k tmavým oknám?

Prosim vas, ake mate zaluzie pri obojstranne tmavych oknach. Chcela by som matne strieborne klucky na okna a k tomu matne strieborne zaluzie. Nemate niekto ako to vyzera?
Odpovedať
@zou my mame tiez tmavohnede-obojstranne okna, a taktiez chceme matne strieborne(sede), my ale chceme vonkajsie. Ak ma niekto, poprosila by som foto. :)
Odpovedať
@shoddy13 farba exterierovych zaluzii je mi jasna, ale zaujimali by ma interierove....
Odpovedať
my mame zlaty dub eurookna a strieborne matne zaluzky....tie strieborne matne sa hodia k tmavsim odtienom v pohode,su nenapadne... hlavne nedavaj tmave, na nich bude vidno prach...
Odpovedať
@veryhappy Dakujem za odpoved, o prach tu ani nejde, ale k tmavym zaluziam nie su horne nosniky zaluzii v takej tmavej farbe a to mi vadi....
Odpovedať
mne sa pacia interierove zaluzie v striebornej perleti...na bielych oknach super a na tmavych tiez
Odpovedať
Profilova fotka
Vhodná diskusia aj pre mňa, no my máme tmavé vonkajšie rámy a biele vnútorné...
Odpovedať
Profilova fotka
@shoddy13 :-S veď práve, niečo vymyslíme
Odpovedať
@standa82 daj si na okna interierove zaluzie v striebornej perleti http://www.rolvis.sk/prod/images/zalu... .................................................. http://www.rolvis.sk/prod/zh_int_farb...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vlado35 ... ďakujem , možno snáď prevedenie 352
Odpovedať
@standa82 no ano, lenze ako su zaluzie zatiahnute na interier a exterier? :-D Proti slnku je lepsie zatiahnut zaluzie, aby lamely smerovali od skla sikmo hore do interieru, pricom takto uplne nedosadaju lamely na lamelu. Zas na nocne zatiahnutie je lepsie naopak, kde sa lamely prekrivaju uplne na doraz. Ja si myslim, ze nie je potrebne mat lamely v dvoch farbach...ta strieborna perlet je vyborna na bielych oknach a tato univerzalna farba je vhodna aj na farebne okna.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 ... to je pravda, no aj teraz väčšinou otáčame žalúzie proti slnku - lamely smerom hore :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@standa82 my budeme asi davat tie dvojfarebne nakoniec
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tmave hnede okna a dal som rovnako tmave hnede zaluzie...keep it dark 8-)
Odpovedať
@lenka_1989 dvojfarebne je asi blbost, pretoze k comu, ked ich budes chciet preklopit na jednu i na druhu stranu? Alebo prave preto, ze to mozes mat raz taku farbu a druhykrat inu? :-)
Odpovedať
@vlado35 citala som si uz take komentare, no v dome kde byvame teraz preklapam zaluzie vzdy len na jednu stranu. aby mi zvonka nebolo vidiet dovnutra a aby mi tam cez den islo aj trochu svetla. okna mame zvonka tmavo hnede, a bojim sa , ze blede zaluzie tam budu prilis kricat
Odpovedať
@lenka_1989 preklapas tak, ze lamely od skla smeruju sikmo hore? (jedine takto je medzi lamelami vacsi odstup a tym aj viac svetla). Ale zas takto je zvonka mierne odspodu viac vidiet do interieru. A ked su lamely naopak (od skla sikmo dole), tak tie dosadaju na seba tesne, cize nie je dovnutra vidiet! Z interieru su okna biele??? Ja tvrdim, ze na taky kompromis oproti bielym zaluziam je strieborna perlet! Kricat nema co, pretoze ani skla nemas tmave! Ta strieborna perlet je zvonka ako sklo a zvnutra sa hodi aj k bielym oknam! Takze radsej tuto jednu farbu a mas moznost zaluzie zatahovat na obidve strany.
Odpovedať
@vlado35 pomooc :D za dve hodiny ideme zadat objednavku a ja stale niesom rozhodnuta. No zacinam stale viac zvazovat tie obojstranne strieborne asi. ano z interieru su biele okna.
Odpovedať
@lenka_1989 a akej farby si chcela z interieru a z exterieru? (pri dvojfarebnych)
Odpovedať
@vlado35 interier urcite tie strieborne a exterier potom zlate. videla som v predajni vzorove dvojfarebne okno aj s tymito zaluziami, a vyzeralo to ok, no nenapadlo ma skusit preklopit zvonka tu striebornu stranu. dnes to vyskusam, ze ako to ukaze.
Odpovedať
@lenka_1989 vies, ale trojsklo (i dvojsklo) ti tu farebnu zaluziu z exterieru skresli. Takze ci tam budes mat striebornu do exterieru, alebo zlatu, tak to je uplne jedno. Pri opacnom preklopeni by si mala v interieri zlatu...ak ti nevadi na bielych oknach :-) Pisal som, ze ta strieborna perlet je nieco ako sklo, cez ktore nie je vidno. Ci z interieru, alebo exterieru. Ale rozhodnutie je na tebe, ked si presvedcena, ze vzdy budes zatahovat iba na jednu stranu, resp. pri opacnej moznosti ti zlata v interieri nebude vadit ;-)
Odpovedať
@lenka_1989 ja nie som za biele zaluzie na bielych oknach... napr. na tomto obrazku by som urcite zamenil zaluzie za striebornu perlet! :-) http://static1.asmira.com/photo/15/55...
Odpovedať
@vlado35 praveze niesom o tom presvedcena. a asi som sa prave rozhodla predsa zmenit nazor, a ist do jednofarebnych , striebornych. ideme objednat okna s trojsklom, tak myslim, ze neni o com... Dakujem za radu
Odpovedať
@vlado35 biele som nechcela ani ja, vo firme, kde sme si boli vyberat okna mali dvere aj okna s tymito striebornymi zaluziami a vyzeralo to naozaj super, preto v striebornej mam uplne jasno od zaciatku. Hlavne na tom menej vidno prach, co ako zena urcite ocenim.
Odpovedať
@lenka_1989 striebornej matnej by som sa tiez vyhol. Strieborna perlet je prijatelnejsia do interieru.
Odpovedať
@vlado35 myslim, ze ja som rozhodnuta. pre tie jednofarebne perletove. zajtra dam vediet ako to nakoniec dopadlo :)
Odpovedať
@vlado35 tak nakoniec sme objednali zatial iba okna, bez zaluzii, zaluzky dokupime casom. no urcite budu jednofarebne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?