Aké závesy na okná?

Ahojte. poradite mi prosim co zavesit na okna? rozmyslala som ze kupim len zaves ktorym prekryjem aj to potrubie...len potom akej farby? koberec je kremovy..na fotke este zrolovany :P ostat v tychto farbach ci este nejaku doplnit?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, bolo by estetické aj by ste použili koľajničkový kovový systém GIADA, ten sa zamontuje do stopu a pekne by ste prekryli tie rúry. Podľa Vášho vkusu všetky zemité, pieskové farby, baklažánová, bordová. Priamo u nás na stránke si môžete objednať vzorky tkanín a prirovnať si ako sa hodia do vášho interiéru. ;-)
Odpovedať
@matpaj V prvom rade by som okamžite vyhodil z obývačky tie stojančeky na rastliny v kochlíkoch, vôbec by som všetky tie kochlíky poodstraňoval, je zaujímavé, že v tak malej obývačke dávaš toľko priestoru rastlinám, ktoré ani nemajú nejakú veľkú estetickú hodnotu, ten priestor ktorý zaberajú rastliny by bolo lepšie využiť pre živých ľudí, alebo dať tam jednu poriadnu výraznú hodnotnú rastlinu, nie vypelichanú dracénu...po druhé by som vyhodil ten nemoderný bukový stolík a nahradil iným, nie takým hranatým, aj to zátišie - skrinka so sviečkami a lacnými taľafatkami pôsobí stiesnene a rozpačito...v tomto prípade aj keď som veľký odporca kadejakých záclon, by som dal po stranách aspoň závesy odhora po zem, buď v odtieňoch ktoré obsahuje podlaha, alebo v identickej základnej farbe ako sedačka (mintová?) ale snáď o niekoľko stupňov odlišnom odtieni, ale i tuto pani dekoria čo navrhla tú baklažánovú nemusí byť zlá, veľa zdaru prajem
Odpovedať
@snowy66 dakujem za rady :) ale tie kvety a tie "stojanceky na rastliny" nie su stojancekami.... su to police, ktore su len volne pohodene, este nezavesene :P aj tie kvety su z celeho bytu, pretoze toto je fotka obyvky este zo stadiia stahovania.... viem ze nemame najmodernejsi nabytok, ale nemam v plane kupovat najblizsiu dobu novy.... snad sa mi splni sen o domceku najblizie roky a potom budeme riesit novy nabytok, novu sedacku.... teraz sa snazim aspon trocha zutulnit nas byt.... a dracenu som uz vyhodila :) :P
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tie rury neriesila - my ich mame a vobec mi to neprekaza - ked sme prerabali byt pekne sme ich natreli a hotovo - mylsím ze ked tam pojde nieaká pekna oblukova zaclona a kvietky na okno nik si rurky všímat nebude :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?