Aké schody máte v bungalove?

Ahojte, zvazujem ci dat klasicke murovane schody, ktore budu zaberat priestor v dome alebo dat vysuvacie, po ktorych zasa moc nevinesieme,ked tam budeme chciet ulozit nieco vacsie,tazsie...Pre ktore ste sa rozhodli vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzica4 ... dobrý podvečer, my sme sa rozhodli pre vysúvacie. Veď nebudeme po nich chodiť každý deň. Klasické schody zaberajú miesto a v bungalove by musel byť pre ne priestor. My budeme mať vysúvacie v dome a pred kotolňou vonku je terasa,kde by tiež mali byť niekedy schody na povalu ale ešte to neriešime.
Odpovedať
Fakro
Odpovedať
tocite kovove su drahe? niekde v rohu ... ako soliter cierny kov na bielej stene....nadhera a inak myslite na to ako nosite vianocne a ine veci hore dole,my si to po sebe hadzeme a ziadna radost... a aj ten otvor je pri vysuvacich tak tak na nieco dlhe nevhodne ...
Odpovedať
To neviem,nad kovovymi tocenymi sme ani neuvazovali.vobec sa neviem rozhodnut.je pravda,ze kazdy den po nich liezt nebudem.ide o to,ze by som chcela usetrit miesto v dome a murovane schody zasa zvonku nemame kde dat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?