Aké máte skúsenosti s PAX šatnikmi, Algot alebo Elvarli IKEA?

Dobrý deň, chcem sa opýtať či niekto nemá jeden z týchto úložných priestorov v šatníku. Budeme mať otvorený šatník (ako samostatnú izbu) a veľmi sa mi na začiatku páčil Algot systém,len mi príde labilný na obrázkoch a to ma odrádza. Elvarli je tiež zaujímavý, ale cenovo sa mi už približuje k PAX skriniam a tým pádom rozmýšľam či by to nebolo výhodnejšie si už trochu priplatiť, lebo to vyzerá zas o niečo pevnejšie. Každopádne by ma zaujímalo aké skúsenosti máte a či sa to vôbec od nich oplatí. Ďakujeeem :)
Odpovedať
ja som to tiez v ikei pozeral ...ale nakoniec som zvoli verziu z OBI ... na stenu sa daju listy a potom si vies jednotlive policky dat ako chces a su k tomu aj tyze a kosiky tusim ... len police si treba nechat narezat ... su to len konzoly ... https://www.obi.sk/police-a-nabytkove... k tomu potom rozne nosiky atd.
Odpovedať
ja mam algot a som spokojna, vobec to nie je labilne. da sa to pekne vyskladat z roznych typov tych polic, skriniek, vesiakov atd, za mna super.
Odpovedať
@one_ize a zavesna tyc znesie vela oblecenia? Lebo mam na vesiakoch toho vacsinu, tak sa bojim, ze by sato mohlo pretazit..a inak dakujem za vase odpovede :)
Odpovedať
@shadowmilan Aj to je jedno z rieseni nad ktorym som rozmyslala. Len v IKEI je super to, ze si to mozem v programe zostavit a hned mi to vyhodi co vsetko budem k tomu potrebovat a kde tonajdem. Toto Obi ani Hornbach nema...A nemohol by si poslat jednu foto ako to vyzera? :P
Odpovedať
@cicaaurora malo by to mat nosnost 20 kil. Ja tam mam navesane vsetko, bundy, kabaty, muzove obleky atd a zatial drzi bez ujmy. ta tyc moze mat dlzku myslim ze max 60cm, na to sa zas neda navesat nejake velke mnozstvo tazkeho objecenia.
Odpovedať
ja tak mam len police na balkone a spajzi, nosnot 60kg, mam natom nalozene a drzi pohode keby som nasiel skor tak mam z toho aj satnik hej ale vyjde ta to v ikei o dost viac (akoze o hodne :D) ked som si to ja ratal ako toto a dat si dosky na policky narezat presne ako chces, to ma ikea napr. len urcite dlzky policiek ...a to v ikei je dokonca hrubsie a plast ... mozem poslat ked budem doma
Odpovedať
@cicaaurora a co ti brani naplanovat v IKEA planovaci, vytisnut zoznam a kupit v Hornbachu. A dovolim si pripomenut, ze treba si dat zalezat na ukotveni tych nosnych list v stene, aby sa to nezosunulo.
Odpovedať
zaujimalo by ma aky je tam priblizny cenovy rozdiel medzi Ikeou o takym Hornbachom alebo Obi. Ak by som si dala Algot, to je to najlacnejsie v IKEI a podla toho co potrebujem, tak by ma to vyslo okolo 200eur. V tom su dake 3-4 krabice plastove, konzoly, listy a 3 tyce na vesiaky.
Odpovedať
netusim, viem ze v obi to maju najlacnejsie o kolko ti to vyjde neviem, tvoj navrh som nevidel
Odpovedať
prikladam foto kazdopadne, keby som to nasiel skor mam z toho satnik, su k tomu rozne konzoly police mam potom narezane presne ...cca 3-4e ks tusim ak nie menej (1.2m x 0.6)
Odpovedať
@shadowmilan dakujem za foto :-) no vidim ze musim pouvazovat aj nad takouto moznostou...
Odpovedať
tak je to fajn cena a da sa rozne aj neskor presunut police tak vela stastia s rozhodovanim prajem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam Algot tiež v samostatnej izbe ako šatník aj v predsieni namiesto predsienovej steny. Labilny nie je vôbec, skôr oveľa pevnejší ako akákoľvek drevotriesky z merkury alebo mobelix 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?