Aká je kvalita vecí z Bialsko Biala Castorama, Merlin?

Ak ste si kupili nejake vybavenie do bytu- domu prave v tychto dvoch hypermarketoch v Polsku, dajte mi vediet, ci vam sluzia aj po niekolkych mesiacoch a aka je kvalita. Napr. obklady, dlazba, dvere, sanita a ine. Ceny su neporovnatelne, len ma zaujima, ako dlho mi vydrzia. Budeme hlavne prerabat kupelnu s WC a kupovat interierove dvere so zarubnami a dlazdit schodisko a terasu. Dakujem.
Odpovedať
Ahoj Violetka...My mame skusenosti v nakupoch v Castorame,ale v Novom Targu...Co sa tyka sanity,obkladov, tak tie sme kupovali v Jablonke v jednom obchode, ktory je tym vychyreny...V Castorame sme kupovali svietidla, baterie a rozne doplnky, ale aj jedno umyvadlo....Ceny su neporovnatelne, to je pravda, ale v tej jablonke sme nakupili este lacnejsie a rovnako kvalitne, pretoze su to tie iste znacky...
Odpovedať
Ahoj Siska. To ste kupili hned napr. obklady alebo ste si ich objednali a museli ste pre ne prísť potom? A kde presne v Jablonke? Ja som minule obzerala za trhmi na pravo také akoby malé nakupné centrum, ale nezastavovali sme sa lebo sme nemali čas.
Odpovedať
Profilova fotka
S Castoramou i Merlinem máme zatím jen skvělou zkušenost.. kupovali jsme tam obklady do koupelny, které vyšly o hodně levněji, než tady u nás.. plus vanu a různé doplňky do bytu.. vše vyjde mnohonásobně levněji, než v obchodech u nás.. a hlavně mají nesrovnatelný výběr.. :-)
Odpovedať
Eden: a jak tam nakupujete - osobně nebo přes internet? A v kterém městě? Napiš podrobněji, prosím.
Odpovedať
Profilova fotka
vojteska9: máme to kousek, takže osobně.. jezdíme do Bialsko Biala.. ani s reklamací, nebo výměnou zboží jsme neměli sebemenší problém.. i oblečení a jídlo tam vyjde levněji.. ale jde taky o to, že u nás na takový výběr nenarazíš a v Polsku si můžeš vybírat.. Teď jsme si objednávali i interiérové dveře (kousek od Castoramy), které cenově vyjdou hodně dobře.. takže jsem zvědavá :-p .. a Polsko rozhodně doporučuju, není se čeho bát. ;-)
Odpovedať
Eden prosim ak ak mas nejaky link na stranku, prip. mi blizsie uved o ake dvere islo a v akej cenovej hladine..tiez ich budeme musiet niekde v buducnosti kupit..dakujem ti.
Odpovedať
My sme tiež všetky obklady kupovali v Leroy Merlin - Bielsko Biala a super, aj dvere aj dlažby...skoro všetko..
Odpovedať
ahojte, zajtra idem zrovna do Bielsko Biala pre nejake spotrebice a potrebujem nieco z Castorama alebo Merlinu. Mozete mi napisat, kde sa tie obchody nachadzaju, adresu? alebo nejake obchodne centra, co tam maju, kde sa da v pohode trafit. Dakujem.
Odpovedať
po rychlostnej komunikacii z tesina do bielsko biala bude oznacenie "leroy merlin" alebo "auchan" to su dva obchody vedla seba, schadza sa hned z tej rychlostnej komunikacie.... a castorama je o nieco dalej po tej istej rychlostnej ceste, bude to oznacene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, že to sem nepatrí, ale viete, že keď idete autom do Polska, musíte mať v povinnej výbave hasiaci prístroj ?!! Ja v Polsku nenakupujem vôbec, a nábytok - tak o tom už ani nehovorím. Neviem či tam majú (mnou požadovanú) kvalitu a cena ?? - tá nehrá vždy rolu. Predstavte si, že si zadovážite niečo domov - hocičo - podlahu, koberec, zaujímavý obraz, kuchyňu - je jedno čo to bude.... no a o taký rok-dva si poviete (prvá skupina) óooo aké krásne, som si kúpila, funkčné, praktické alebo (druhá skupina) óooo aké lacná kuchyňa to bola, aj toto bolo lacné, ooo aj toto :-) :-) Naozaj sa zamyslite, do ktorej skupiny patríte, a do ktorej by ste patriť chceli :-D
Odpovedať
vies my patrime do tej skupiny, kt. si ide lacnejsie kupit presne to iste, co u nas predavaju snad s 200% marzou... a take obkladacky maju velmi kvalitne... nehovorim, ze je vsetko super, ale je tam vacsi vyber, za lepsiu cenu a daju sa najst aj velmi kvalitne veci... a ja si vzdy poviem, ake je to krasne a nestalo to vela :-D
Odpovedať
Zase nehádž všetkých Poliakov do jedného vreca a obchody s nábytkom taktiež. Keby mnohé byty/domy tu boli zariadené tak ako mnohé v Poľsku, mám na mysli kvalitatívnu a vizuálnu stránku, tak by sme na to boli o poznanie lepšie. Dá sa samozrejme kúpiť aj šmejd, väčšina Slovákov tam ide kvôli cene a snaží sa čo najviac ušetriť, a teda kupuje práve tu najlacnejšiu kategóriu, ale je tu aj opačná stránka, ktorú ty asi nepoznáš, keď si si taká istá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Môj príspevok smeroval k fajoske, sharin nie k tebe. ;-)
Odpovedať
stolverka: ani by si nemohla na mna, ked sme obe pridali prispevok v rovnaky cas ;-)
Odpovedať
ja viem sharin, ale minúta je dlhá :-D
Odpovedať
napr. neda mi ... moj velmi oblubeny obchod v BA casamia.... uuuzasne veci, skvele napady.... ale az som sa zasmiala ked som zistila, ze predavaju aj tie iste veci, co u nas v jednom velkosklade a ti to dovazaju z polska... takze uz tu je hned priklad s 2 medziclankami medzi polskym velkoskladom a slovenskym spotrebitelom... mozno by mi to ani neprislo ale videli sme odtial odchadzat auto z toho nasho velkoskladu :-D tak som si spocitala 1+1 ... pritom casamia je skutocne "pan obchod"
Odpovedať
to fajoska: Podla šengenskej dohody povinu vybavu ktorehokolvek vozidla v danej krajine MUSI splnat vyhradne obcan tej krajiny. Od nas to mozu ziadat , ale mas narok pokutu nedostat- pretoze u nas v povinnej vybave hasiaci pristroj tusim nie je. Polsky policajti radi napominaju, ale ked sa nedas, tak pokutu nedostanes. ale o tom tato tema nie je :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Violet, ja som nepísala, že dostaneš pokutu :-D a musíš sa riadiť cestnými zákonmi podľa toho, v ktorej krajine jazdíš a nie z ktorej si... to by si u nás Angličan mohol jazdiť v protismere bez pokuty ;-) To len policajti v PL sú tolerantný, lebo s našimi spolupracujú!! Ani Rakúšania nemôžu u nás jazdiť bez zapnutých svetiel, keď u nich toto nariadenie už zrušili... prepáčte to bolo mimo témy. :-N vám ostatným:... NEUKAMEŇUJTE MA!!! Ja tam nechodím, mám to ďaleko, no a od priateľov a známych nemám "bohvieaké" referencie. Chcela som len napísať svoj názor, tak ma zaň nezabite |-|
Odpovedať
dakujem a viete mi poradit aj cestu kadial sa najlepsie ide, ci ist na tu cadcu? alebo prejst do ceska a z tade? neviem, ale zda sa mi, ze tam za Zilinou je to dost zla cesta, neviete mi niekto poradit? ja idem z Nr, mam GPS ale neviem ci sa mam spolahnut, ze mi to ukaze ozaj tu najlepsiu cestu :-N =-) fajoska ani ma nenapadlo zaradit sa do nejakej skupiny :-o ako bolo napisane, idem kupit to iste, co by som aj doma, alebo v cesku, madarsku, rakusku a pod., len za neporovnatelnejsie nizsiu cenu ;-) vyberam si aj kvalitu, mojmu oku lahodnu, prakticku a plus si doprajem nieco navyse za usetrene peniaze :-)
Odpovedať
A ozaj tieto obchodne siete u nas tusim este nie su, ze? ja ich poznam z Francuzska, tam je to vo velkom tieto obchody a este som nepocula za 6rokov co tam zijem, zeby bolo od nich nieco nekvalitne. a mimochodom bezne tam nakupujem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
No dobre, zrejme sa nájdu aj výnimky |-| Ja chodím napr. do Rakús pre nejaké veci, ktoré (tie isté) sú u nás drahšie, ale neodvážim sa to porovnávať s PL... Ale aj tak ste ma nepresvečili - teda väčšina :-x
Odpovedať
nikto ta nekamenuje ani nepresviedca... to je slobodne rozhodnutie kazdeho kde si nakupi... :-) napr. v leroyi maju priam uuuuzasny vyber zaclon, zavesov, tapety, kupelnove doplnky, laminatove podlahy, obklady... a za take ceny co u nas nevedia od dobroty co pytat... kolko z nich su aj znackove a za ine ceny
Odpovedať
My sme s nakupmi v Polsku velmi spokojny, ci uz Castorama v Novom Targu, alebo obchodik s dlazbami a obkladmi v Jablonke. Ceny sa nedaju porovnat. A dokonca aj vsetky spotrebice do kuchyne sme si objednali cez polsky e-shop a potom moj manzel isiel do Krakowa vsetko zobrat. Ceny super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Na Slovenku je všeobecne draho...
Odpovedať
caute este raz. bracho tam teraz kupil- neviem, v ktorom z nich- el vstavanu ruru. Tu stoji v obchode 19, na webe 16 a v PL 11 000,- Tiez dali zalohu a o tyzden si ju prisli odviezt. Neviem, aka znacka, ale dost velky roziel v cenach. i
Odpovedať
Fajoska, co si sisi? ;-) Mne sa tvoje navrhy interieru celkom pacia- kukam tvoj album priebezne. No len niektore rodiny musia aj setrit, my teda moc vyskakovat nemozme, preto hladame rozne riesenia za nizsiu cenu. ALe smejdy teda nekupujeme- za kazdu cenu, to nie.
Odpovedať
Ahojte baby nemate nejaky link na tie obchody co tu o nich pisete???Tiez mame na plane zariadovat byt a potrebujeme nakupit nabytky .....Dakujem
Odpovedať
www.leroymerlin.pl www.castorama.pl treba hladat akcie (=promocje) alebo katalog (=gazetki resp. gazetka)
Odpovedať
sharin- aka zbehla, hehe a katalog Lazienki- je kupelnovy katalog:-))) :-D
Odpovedať
ale nábytky treba hľadať ako meble =-) a tých je tam na každom rohu ako maku :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?