Vaše skúsenosti so značkou HECHT

Profilova fotka
Prosím, máte niekto skúsenosti s českou značkou Hecht? Ja mám od nich vrtacie kladivo a zatiaľ som spokojný. Chcel by som však kúpiť miešačku, čo už je vyššia investícia, preto chcem vedieť, či niekto má skúsenosti, či sa to oplatí, neže kúpim dajaky nepodarok
Odpovedať
@megosoft Ceska znacka Hecht? Hehe, je to cista Cina. Ale aby som iba nehanil, tak mam uz 8 rokov Hecht krovinorez a zatial funguje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@supiiik Aha, tak to som nezisťoval. Myslel som, že je česka. V konečnom dôsledku mi je to jedno, odkiaľ je, hlavne aby to jakž-takž fungovalo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám od nich tiež miesacku, utahovacku, kosačku. Z kosačku boli problemi lebo prvá bola slaba tak som ju predal, druhá mala hneď od výroby zlý motor ale túto čo máme teraz keby som sa nedržal pevné tak ma odnesie :-) ale miesacku v pohode ťa už odmiesala zo 50 vriec cementu a to ju mám asi cca. od mája a keď prídu kamaráti tak ty ju vôbec nesrtria ako ja. Robil som 10rokov v Tpd a poznám sa z dodávateľom tak jedine čo mi povedal tak ju nepretazit lebo odíde ložisko na bubne ináč vládze ako šľak :-D
Odpovedať
@megosoft Ja myslim ze chvalabohu od nich nic nemam. Proste ak sa pozriem na spracovanie a pouzity material , nie nepozdava sa mi to. Posledna skusenost co mal kamatat tak s flexou/ uhlovou bruskou. Mala opacne otacky a jeho bratovi po zarezani do materialu skoncil kotuc v chvalabohu iba v nohe. Takze osobna skusenost ziadna no ani po tom netuzim :-) Miesacku by som kupoval niekde na bazosi alebo pozical v pozicovni naradia. Skor ci neskor to bude aj tak len zavadzat.
Odpovedať
Profilova fotka
@17juraj17 Keď bude zavádzať, čo teda tak skoro nebude... tak ju predám a problem solved... ja na pozemku mám kde uskladňovať také veci, to sa nebojte :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Nemám už odvahu si nič kúpiť od značiek Hecht ,Fieldman či Extol. Uplne najhoršia Čína . Už raz som sa dal zlákať na Extol. Určite stopercentne radšej Parkside.
Odpovedať
Zasadne nekupovat. Koupili jsme sekacku a byla 4 v reklamaci za cca 3 mesice. Pak vracene penize.
Odpovedať
@megosoft mam od nich kosačku mam ju 4 roky bez jedineho problemu, startuje na brnk ci v lete ci po zime 😉
Odpovedať
Motorova pila hecht 45 Samovyroba dreva do krbu 30m3 na 50cm dlzku. Niektore drevo priemer 50cm. 2 dni dozadu napilila balik orezov-rezal za cely balik nie po doskach😉 startuje na brnk. Lista uz nevydrzala ale pasuje tam z husqvarny 359. 😉 retaz stale rovnaka. Nikdy som ju nesetril a ani setrit nebudem.Necakal som ze tolko vydrzi. Co sa tyka EXTOLU v komentoch tak kupujte seriu industrial a mate stroj ako bosch,makita... Maju naj kotuc na dlazbu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Urcite nic nekupovat,na kosacku na travu ani po roku nedodali nahradny diel a ani ziadna odpoved Teraz uz tri mesiace cakame na mechanicku upchavku do cerpadla,a ked som tam znovu pisal,tak oni to nemaju.Servis absulutne nula bodov.
Odpovedať
Profilova fotka
Šéf doniesol z domu pílu aby sme v práci popílili kríky ,a aby sme ju pozreli že vraj zle štartuje. Bol z nou viac krát v servise aby mu ju nastavili ale po čase zase začne zle štartovať . Proste nedrží to nastavenie .Je to Hecht 45 ,problém bol že na uvedenej píle sa skrutkovačom nedá nič nastaviť ,sú tam voláke špecifické skrutky asi na špeciálny klúč. Takže celá píla je dobrá aj píli ale po čase zase neštartuje. Klasika zase ,nemáš 500 eur že si kúpil takúto Hechtovinu . Ulakomil si sa na pílu za 150 eur smiali sme sa mu ,i keď pila je možno dobrá ale chcelo by to iný karborátor ...walbro. A tak má pílu ktorá neštartuje a treba stále iba navštíviť servis . Ale už vieme ako ju naštartovať ,musí sa stále jednou rukou držať na plno plyn ,a tak štartovať.
Odpovedať
mám kosačku už niekoľko rokov nemá ani karburátor takže prvé štartovanie po dlhšej pauze potrvá pokiaľ naťahá benzín 95-ka E10 v pohode, no potom už maká , máš čo robiť aby si jej stačil s pohonom
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mám kompresor, ktorý funguje, no dlho vrči kým nasaje vzduch..a mám dvojkolesovy malotraktor 7711 s vlečkou, ten vidno na určitých miestach, že je Čína.Teda motor zatiaľ spoľahlivo pracuje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Z Hechtu ani leták!V roku 2019 som kúpil kosačku 6654 SX.Po roku som mal problém s pojazdom,servis minimálne šesť týždňov.Na náhradný nôž som čakal viac ako týždeň,teraz čakám už viac ako mesiac na držiaky rukoväte/zlomili sa/.Pred dvoma rokmi som kúpil bazén,ktorý sa po roku roztrhol.
Odpovedať
@antihecht tak to je asi kus od kusu, som od Žiliny sklad majú v Prievidzi, mam 5 ročnú kosačku a ide bezproblémov, akurát nôž som kupoval a minulý rok štartér... Objednal som za dva dni boli diely u mna doma. Mam od nich aj motorovú pílu dva roky sa s ňou reze a taktiez bezproblémové 👌kolega ma kosačku aj s pojazdom a uz ju bol servisovat 2x takze podla mna záleží od modelu 🙂.
Odpovedať
@audinak presne ako píšeš, veľmi záleží čo kúpiš, ja kosačku mám tri roky a na parádu, bez problémov, ale kultivátor, čo som kúpil, tak ten od začiatku len problémy. Takže myslím, že to je individuálne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Tohoto roku sme zo šefovou pílou Hecht 45 riešili pre zmenu netesnosť. Nalial som do nej benzín a on opačnou stranou píly vytiekol. Kolega ju rozobral a zistil že nejaký gumený štopel cez ktorý idú hadičky sa zmrštil a prestal tesniť. Vôla skoro milimetr ,nekvalitný gumený materiál. Naštastie servis to vedel zohnať a tak asi dvoch či troch týždnoch nám to donieol a kolega to vymenil a pilu zložil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?