Odpoveď na príspevok od jaroslav2305:
Dobrý večer.Otázka skôr na elektrikárov.Dá sa nej… @jaroslav2305 Prelep miesto kde je súmraková fotobunka nejakou lepiacou páskou. Akou? - tak to si músiš nájsť skúsmo. Ide o to, aby si znížil prívod svetla do fotobunky.Odpoveď na príspevok od jaroslav2305:
Dobrý večer.Otázka skôr na elektrikárov.Dá sa nej… @jaroslav2305 mám len obyčajnú a tá začína svietiť už za šera ,presne vtedy ked sa zapína i uličné osvetlenie, asi rovnaká fotobunka a svieti dovtedy na koľko je batéria nabitá, teraz ak je jasno aj 2 dni ,ale ak je pod mrakom svieti len pár hodínOdpoveď na príspevok od duzu:
@jaroslav2305 mám len obyčajnú a tá začína svieti… @duzu ...a to si mu ako poradil svojim príspevkom?Odpoveď na príspevok od jaroslav2305:
Neviem či som to dobre napisal,ale ide o to keď i… @jaroslav2305 Keď pôjdeš ku sliepkam, tak si zober baterku a problém máš vyriešený.🤣Odpoveď na príspevok od jaroslav2305:
Neviem či som to dobre napisal,ale ide o to keď i… @jaroslav2305 Pri takejto požiadavke Ti absolútne nestojí zato otvárať reflektor a so spínacích kontaktov relé, alebo z triaku, či tranzistora vyťahovať drôtiky ku externému mechanického vypínaču. Ten reflektor Ti tak - či tak za chvíľku odíde, kúpiš si iný a zas si na začiatku problému. A nanovo začneš s písaním príspevku na Modrú strechu 😁. Radšej si potiahni samostatnú elektriku/svetlo 230 V a máš to vyriešené do konca života. Ak ale chceš byť pri svojich kurkách IN, tak si kúp z nejakého Lidla, za cca 10 € zásuvku na diaľkové ovládanie, vopchaj do nej žiarovku a budeš chodiť krmiť s diaľkovým ovládačom vo vrecku. To sa všetci susedia i stará Blašková "poserú, až to uvidí!" 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od jaroslav2305:
Neviem či som to dobre napisal,ale ide o to keď i… @jaroslav2305 Lampa vie či je vonku tma podľa toho, či panel dáva nejaké napätie. Pokiaľ by si privod od panela prerušil napr. výpinačom vonku pred kurinom, bude svietiť aj cez deň.Odpoveď na príspevok od petersd:
@jaroslav2305 Pri takejto požiadavke Ti absolútn… @petersd ""To sa všetci susedia i stará Blašková "poserú, až to uvidí!" 🤣🤣🤣"" zhodou okolností mám susedu s týmto menom tak jej ho ukážem nech sa "po....." lebo ju mám tak rád, ako koza nôž....🤔Odpoveď na príspevok od technik007:
@petersd ""To sa všetci susedia i stará Blašková … @technik007 to je ešte v pohode meno, vedľa mojej jednej starkej bývala stará Pičienda a ked som s ňou išiel k jednym na návštevu tak mi hovorí aby som sa ja pýtal kde bývajú Kokotíkovci a admin môže mazať, neodbočuj od témy , mala by byť každá téma všetko možnéOdpoveď na príspevok od duzu:
@technik007 to je ešte v pohode meno, vedľa mojej… @duzu Ale keď v téme "Všetko možné", by Ťa nenapadli myšlienky, ktore Ťa napádajú pri debatovaní o iných konkrétnych témach. Preto si myslím, že nema zmysel tému "Všetko možné", zakladať.