Píla na kov

Profilova fotka
Ahojte na fore , krátko bola nedávno v predaji v Lídli pásová hobby píla v cenne cca 100 eur Parkside PMB 1100 A1 , má ju niekto ? Ako presne to dokáže rezať ? Momentálne je nedostupná ,ale predáva ju aj Scheppach MBS 1100, Yato YT-82185 ,Gude MBS 1100 a vidaXL . Ostatné su raz tak drahé ako ju predávali v Lídli. Oplatí sa to kúpiť alebo radšej kúpiť kotúčovú pílu na kov Metabo CS 23-355 ?
Odpovedať
Profilova fotka
@virnik27 Zobral by som tú z Lidla ale je nedostupná . Počkám na ňu nejaké 2-3 týždne či sa nedostane do predaja ,ak nie tak kúpim tú Gude i keď je podstatne drahšia.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mal som štastie že prišla do Lídla, inak kupujem tu predraženejšiu od Gude alebo od Scheppachu ktorý ju predáva raz tak takú drahú. Obe sú staršie verzie píly a Lídl už predáva tú novšiu vylepšenú a upravenú. Robil som asi desať rezov a z toho 2x som spatne zachytil o pás po prerezaní a stiahol pilový list z vodiaceho uloženia. Asi to treba nechať samé nech to píli. Rez je však pekný ,tenký a rovný. Čakal som že to bude píliť horšie. Pri 45 stupňovom uhle a dlhšom materiáli však rameno píli zachytáva o materiál a tak treba materiál vo zveráku podložiť. Píla je dosť hlučná a bude sa aj opotrebovávať gumená unášacia časť ,Dúfam že bude k dostaniu ako náhradný diel.
Odpovedať
Profilova fotka
@roman_droppa Nuž popílil som už kopu poriadnu jaklov a pôvodný pilová pás stále drží. ZatiaL veliká spokojnosť ,hlavne z rýchlostou pílenia .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?