Odstranovač starých náterov z dreva

chystám sa renovovať stoličky, brúsim to ručne, lebo sú tam samé malé nerovné plochy. je to príšerne zdĺhavé a tak by ma zaujímalo, či má niekto skúsenosti z nejakým dobrým odstraňovačom náterov?prípadne by ma zaujímal aj postup. a už natreté stoličky aj prelakovať?
Odpovedať
Profilova fotka
Odstraňovač P 8201 sa dá použiť ale oškrabať to treba ručne.
Odpovedať
Ja som v odstraňovala starý náter z dverí. Najskôr elektrickou brúskou, ale mala som z toho svalovicu na rukách a navyše som si neustriehla teplotu a spálila brúsku, tak som skúsila odstraňovač starých náterov. Je to drahé a časovo veľmi náročné. "Odstráni" iba jeden náter, ktorý je potrebné potom zoškrabať (tá farba sa uvoľní a ako keby navlní, to sa škrabkou odstráni) a potom je potrebné znovu natrieť odstraňovač, počkať, kým začne pôsobiť a manuálne zoškrabať a to dookola, podľa hĺbky nerovností. Nakoniec som si kúpila ďalšiu elektrickú brúsku a dokončila to s ňou. Jednoznačne rýchlejšie a asi aj lacnejšie (nemusí to byť značková brúska).
Odpovedať
Profilova fotka
@westina je to zdlhave robit rucne ale ten vysledok stoji za to, to som si ista.. ;)
Odpovedať
tiež zvažujem brúsku. lebo mám toho napláne viac. tak uvidím. Každopádne aj ten odstranovač idem skúsiť. čo hovoríte na brúsky z Lidla? je to kvalitné?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?